Apparaten en accessoires
Bee sting cake
Voorbereiding. 30min
Totaal 6u. 50min
12 portions
Ingrediënten
Filling
-
water130 g
-
gelatine powder1 tbsp
-
full cream milk500 g
-
caster sugar100 g
-
cornflour50 g
-
natural vanilla extract2 tsp
Dough
-
canola oil for greasing
-
breadcrumbs2 tbsp
-
smooth ricotta cheese well drained130 g
-
full cream milk50 g
-
egg1
-
plain flour300 g
-
baking powder2 ½ tsp
-
salt¼ tsp
-
white sugar150 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
unsalted butter cut into pieces100 g
-
apricot jam30 g
-
flaked almonds200 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
450.1 mg
Eiwitten
10.8 g
Calorieën
2156.8 kJ /
513.5 kcal
Vetten
30.6 g
Vezels
2.6 g
Verzadigd vet
11.1 g
Koolhydraten
50 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Oktoberfest
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
$250 chocolate chunk cookies
2 Std. 30 Min
Decadent dark chocolate brownies
2 Std. 15 Min
Banana bread
1 Std. 50 Min
ANZAC biscuits
40 Min
Custard
10 Min
Apple cake
1 Std.
Lemon cake
2 Std.
Lemon delicious
1 Std. 5 Min
Aussie meat pies
2 Std.
Buttermilk scones
35 Min
Lemon or lime butter
15 Min
Sticky date pudding
1 Std. 30 Min