Apparaten en accessoires
Six-layer cake
Voorbereiding. 1u. 30min
Totaal 5u. 45min
24 portions
Ingrediënten
White chocolate ganache
-
pouring (whipping) cream330 g
-
white chocolate broken into pieces900 g
Cakes
-
unsalted butter cut into pieces and softened, plus extra for greasing300 g
-
plain flour1020 g
-
white sugar810 g
-
baking powder3 tbsp
-
salt3 pinch
-
full cream milk750 g
-
natural vanilla extract3 tsp
-
eggs6
Buttercream icing
-
icing sugar (see Tips)500 g
-
unsalted butter cut into pieces and softened240 g
-
boiling water1 tbsp
-
natural vanilla extract1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portions
Natrium
244.2 mg
Eiwitten
10.5 g
Calorieën
3408.8 kJ /
811.6 kcal
Vetten
39 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
24.3 g
Koolhydraten
109 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Hip Hip... Hooray!
85 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Chocolate chip muffins
40min
Butter biscuits
50min
Buttercream icing
10min
Marshmallow icing
7u. 40min
Fairy doll cake
2u. 20min
Gluten free sausage rolls
2u. 5min
Pancake and fruit kebabs
1u.
Pinwheel biscuits
26u. 40min
Simple butter biscuits
3u. 20min
Gravity cake
2u.
Basic vanilla cupcakes
35min
Pikelets
35min