Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge cake
- butter, for greasing
- 60 g caster sugar
- ¼ tsp bicarbonate of soda
- ½ tsp cream of tartar
- 40 g cornflour
- 20 g plain flour
- 2 eggs, room temperature and separated
- ½ tsp natural vanilla extract
- 1 tbsp water, hot
Berry coulis
- 300 g frozen raspberries
- 120 g caster sugar
- 30 g lemon juice
Berry cream
- 8 titanium strength gelatine leaves
- water, cold, for soaking
- 600 g pouring (whipping) cream
- 300 g strawberries, hulled and cut into halves lengthways
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 876.3 kJ / 208.6 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 17.1 g
- Vetten
- 14.2 g
- Verzadigd vet
- 12.4 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 47.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cookies and cream ice cream with brown sugar biscuit bowls
7h 5min
Gravity cake
2 godz.
Bacon and cinnamon scrolls with salted maple glaze
1h 5 min
Chocolate truffle cake
2h 15min
Summer fruits in mulled cider syrup
45 min
Rocky road with vanilla bean marshmallow
3 Std. 30 Min
Lemon meringue pie
3h
Buttercream icing
10min
Chocolate salted caramel petit fours
7 godz. 10 min
Six-layer cake
5h 45min
Honeycomb ice cream slice
4 Std. 10 Min
Pinwheel biscuits
26 Std. 40 Min