Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Apricot filling
- 700 g water
- 4 Granny Smith apples, peeled, cored and cut into pieces (3 cm)
- 800 g apricots, stone removed and flesh cut into thin wedges
- 1 tbsp brown sugar (see Tips)
- ¼ tsp mixed spice
Hazelnut pastry
- 60 g hazelnuts, skins on
- 150 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 tsp baking powder
- 2 tbsp brown sugar (see Tips)
- 80 g butter, chilled and cut into pieces (3 cm)
- 2 eggs, 1 lightly beaten
- natural yoghurt or pouring (whipping) cream, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 815.8 kJ / 194.3 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 22.3 g
- Vetten
- 9.2 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 34.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Banana berry mini loaves
1 Std. 30 Min
Apple tea cakes
1h 10min
Lemon meringue pie
3h
Basic bread
1h 35min
Apple cake
1h
Lemon cake
2 Std.
Mashed potatoes
40 min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50min
Hommus dip
5min
Frozen strawberry cheesecake
24 Std.
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1h
Gluten free scones
30min