Apricot apple pie

Apricot apple pie

4.0 6 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 40min
12 portions

Ingrediënten

Apricot filling
  • water
    700 g
  • Granny Smith apples peeled, cored and cut into pieces (3 cm)
    4
  • apricots stone removed and flesh cut into thin wedges
    800 g
  • brown sugar (see Tips)
    1 tbsp
  • mixed spice
    ¼ tsp
Hazelnut pastry
  • hazelnuts skins on
    60 g
  • plain flour plus extra for dusting
    150 g
  • baking powder
    1 tsp
  • brown sugar (see Tips)
    2 tbsp
  • butter chilled and cut into pieces (3 cm)
    80 g
  • eggs 1 lightly beaten
    2
  • natural yoghurt or pouring (whipping) cream, to serve

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 34.4 mg
Eiwitten 3.3 g
Calorieën 815.8 kJ / 194.3 kcal
Vetten 9.2 g
Vezels 3.6 g
Verzadigd vet 4.2 g
Koolhydraten 22.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...