Apparaten en accessoires
Apricot apple pie
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 40min
12 portions
Ingrediënten
Apricot filling
-
water700 g
-
Granny Smith apples peeled, cored and cut into pieces (3 cm)4
-
apricots stone removed and flesh cut into thin wedges800 g
-
brown sugar (see Tips)1 tbsp
-
mixed spice¼ tsp
Hazelnut pastry
-
hazelnuts skins on60 g
-
plain flour plus extra for dusting150 g
-
baking powder1 tsp
-
brown sugar (see Tips)2 tbsp
-
butter chilled and cut into pieces (3 cm)80 g
-
eggs 1 lightly beaten2
-
natural yoghurt or pouring (whipping) cream, to serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
34.4 mg
Eiwitten
3.3 g
Calorieën
815.8 kJ /
194.3 kcal
Vetten
9.2 g
Vezels
3.6 g
Verzadigd vet
4.2 g
Koolhydraten
22.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sweet Nourish
80 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Lemon cake
2u.
Apple tart
1u.
Chocolate cake with lime cream
1u. 5min
Gluten free shortcrust pastry
1u. 40min
Gluten free scones
30min
Strawberry champagne cake
3u. 10min
Honey crème caramels
25u. 55min
Berry marshmallow slice
2u. 30min
Lime meringue tartlets
2u. 40min
Cashew panna cotta with raspberry sauce
3u. 20min
Gluten free gingerbread cookies
2u. 35min
Basic bread
1u. 35min