
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Apricot filling
- 700 g water
- 4 Granny Smith apples peeled, cored and cut into pieces (3 cm)
- 800 g apricots stone removed and flesh cut into thin wedges
- 1 tbsp brown sugar (see Tips)
- ¼ tsp mixed spice
Hazelnut pastry
- 60 g hazelnuts skins on
- 150 g plain flour plus extra for dusting
- 1 tsp baking powder
- 2 tbsp brown sugar (see Tips)
- 80 g butter chilled and cut into pieces (3 cm)
- 2 eggs 1 lightly beaten
- natural yoghurt or pouring (whipping) cream, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 194.3 kcal / 815.8 kJ
- Eiwitten
- 3.3 g
- Vetten
- 9.2 g
- Koolhydraten
- 22.3 g
- Vezels
- 3.6 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Natrium
- 34.4 mg