Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 30 g eschalots
- 2 garlic cloves
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- 400 g Arborio rice
- 800 g water
- 2 tsp salt, plus extra to season
- ½ tsp fresh ground black pepper, plus extra to season
- 1 tsp saffron
- 3 eggs
- 100 - 150 g breadcrumbs
- 50 g prosciutto, sliced and cut into pieces (1-2 cm)
- 100 g Emmental cheese, cut into cubes (1 cm) (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2643.8 kJ / 629.4 kcal
- Eiwitten
- 24.2 g
- Koolhydraten
- 83.5 g
- Vetten
- 21.1 g
- Verzadigd vet
- 8.4 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 1702.8 mg
Alternatieve recepten
Sliders with walnut or sweet potato patties
2 godz. 15 min
Pan pizza
30 min
Pizza dough with a trio of toppings
2 Std. 10 Min
Mushroom risotto
30 min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Potato cakes
45 min
Quiche Lorraine
45 min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1h
Semolina dumplings with mushroom sauce
40 min
Hash browns with chive cottage cheese
1 Std. 15 Min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min
Saffron arancini
25 godz. 25 min