Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 - 40 g butter, plus extra for greasing
- 420 g ciabatta bread, cut into slices (1.5 cm)
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
- 3 garlic cloves
- ½ fresh long red chilli, deseeded if preferred (optional)
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters
- 20 g extra virgin olive oil
- 100 g red capsicum or green capsicum, deseeded and cut into quarters
- 120 g prosciutto, cut into strips (1-2 cm)
- 2 fresh tomatoes, deseeded and cut into slices (0.5-1 cm)
- 2 pinches ground cayenne pepper
- ½ tsp dried oregano
- ½ tsp sea salt, to taste
- 6 eggs
- 70 g full cream milk
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1802 kJ / 429 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 30.5 g
- Vetten
- 22.5 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1118.6 mg
Alternatieve recepten
Pastitsio
1hod. 30min
Beef cobbler with polenta dumplings
1hod. 30min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Beef, apricot and pine nut pastilla
1h 20 min
Apricot Danish slice
40 min
Layered chicken dinner
1hod. 45min
Stuffed tomatoes
50min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50 min
Rustic beef tarts
1hod.
Sultana, apple and custard pastries
2h 40 min.
Chicken and mushroom lasagne
1 godz. 55 min