Apparaten en accessoires
Apricot Danish slice
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
6 portions
Ingrediënten
-
blanched almonds60 g
-
unsalted butter softened30 g
-
caster sugar40 g
-
natural almond extract½ tsp
-
eggs2
-
puff pastry (25 cm square sheets - see Tips)2 sheets
-
canned apricot halves, drained (approx. 260 g after draining - see Tips)400 g
-
flaked almonds20 g
-
smooth apricot jam lightly beaten50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
277.7 mg
Eiwitten
8.4 g
Calorieën
1634.8 kJ /
389.2 kcal
Vetten
22.1 g
Vezels
4.5 g
Verzadigd vet
7.4 g
Koolhydraten
38 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Meals in a Flash
91 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Aussie potato salad
1h 30min
Sultana, apple and custard pastries
2h 40min
Pull-apart sunshine bread
40min
Soft butter rolls
1h 50min
Sultana, apple and custard scrolls
4h 30min
Strawberry and meringue semifreddo
12h 15min
Lemon delicious
1h 5min
Basic muffin mix
30min
Apple tea cakes
1h 10min
Three cheese spinach scrolls
2h 15min
Chocolate "feed a crowd" cake
1h
Buttermilk scones
35min