Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g blanched almonds
- 30 g unsalted butter, softened
- 40 g caster sugar
- ½ tsp natural almond extract
- 2 eggs
- 2 sheets puff pastry (25 cm square sheets - see Tips)
- 400 g canned apricot halves, drained (approx. 260 g after draining - see Tips)
- 20 g flaked almonds
- 50 g smooth apricot jam, lightly beaten
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1634.8 kJ / 389.2 kcal
- Eiwitten
- 8.4 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 22.1 g
- Verzadigd vet
- 7.4 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 277.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Apple cake
1h
Caribbean carrot cake
2h 10min
Apple tea cakes
1h 10min
Lemon and coconut blondies
40min
Sultana, apple and custard scrolls
4 Std. 30 Min
Sultana, apple and custard pastries
2sa 40 dk
Whole orange cake with spiced syrup
2h 20min
Apple and date cake
1h 30min
Brown sugar kumara cake
1h 25min
Lemon cupcakes with citrus syrup
40min
Quick fruit sponge
35min
Pumpkin and golden syrup pudding
1h 10min