Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g blanched almonds
- 30 g unsalted butter, softened
- 40 g caster sugar
- ½ tsp natural almond extract
- 2 eggs
- 2 sheets puff pastry (25 cm square sheets - see Tips)
- 400 g canned apricot halves, drained (approx. 260 g after draining - see Tips)
- 20 g flaked almonds
- 50 g smooth apricot jam, lightly beaten
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1634.8 kJ / 389.2 kcal
- Eiwitten
- 8.4 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 22.1 g
- Verzadigd vet
- 7.4 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 277.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Apple shortcake
1h 50 min
Brown sugar kumara cake
1h 25min
Wagon wheel slice
2 godz. 40 min
Bee sting cake
6 Std. 50 Min
Sultana, apple and custard pastries
2 godz. 40 min
Pumpkin and golden syrup pudding
1h 10min
Steamed orange puddings
1h 25min
Ginger bundt cake
1h
Apple fritters
1h
Caribbean carrot cake
2h 10min
Apple crumble meringue slice
2 godz. 45 min
Sticky date pudding
1h 30min