Apparaten en accessoires
Apricot Danish slice
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
6 portions
Ingrediënten
-
blanched almonds60 g
-
unsalted butter softened30 g
-
caster sugar40 g
-
natural almond extract½ tsp
-
eggs2
-
puff pastry (25 cm square sheets - see Tips)2 sheets
-
canned apricot halves, drained (approx. 260 g after draining - see Tips)400 g
-
flaked almonds20 g
-
smooth apricot jam lightly beaten50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
277.7 mg
Eiwitten
8.4 g
Calorieën
1634.8 kJ /
389.2 kcal
Vetten
22.1 g
Vezels
4.5 g
Verzadigd vet
7.4 g
Koolhydraten
38 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Meals in a Flash
91 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Soft butter rolls
1u. 50min
Cheesecakes in jars
4u.
Herb and garlic pull-apart bread
1u. 35min
Brunch bread
1u. 15min
Easy everyday white bread
5u. 35min
Sultana, apple and custard scrolls
4u. 30min
Sultana, apple and custard pastries
2u. 40min
Grace's family biscuits
45min
Apple shortcake
1u. 50min
Vanilla slice
26u. 5min
White chocolate and raspberry self-saucing pudding
1u.
Buttermilk scones
35min