Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pineapple jam
- 500 g fresh pineapple flesh (approx. 1 pineapple), cut into pieces (4 cm - see Tips)
- 100 g brown sugar
- 40 g white rum (optional)
- 40 g fresh passionfruit pulp (approx. 2 passionfruit - see Tips)
Pastry
- 1 egg
- 50 g white sugar
- 120 g unsalted butter, cut into pieces
- 220 g plain flour, plus extra for dusting
Passionfruit custard filling
- 200 g pouring (whipping) cream
- 2 eggs
- 1 egg yolk
- 30 - 40 g caster sugar
- 20 g lemon juice
- 100 g fresh passionfruit pulp (approx. 5 passionfruit)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1903 kJ / 453.1 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 50.3 g
- Vetten
- 24.2 g
- Verzadigd vet
- 14.5 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 50.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Apple shortcake
1 Std. 50 Min
Pavlova towers
4h 30min
Cotton soft Japanese cheesecake
1h 45min
Rum and raisin ice cream
24h 10min
Strawberry jam
55min
Pistachio cheesecakes with mango
2 Std. 30 Min
Lemon tart
2 godz. 15 min
Tetsuya Wakuda's Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (TM6)
30 min
Apricot Danish slice
40min
Blueberry frozen yoghurt cheesecake
14h 55 min
Traditional Apple pie
1 godz. 30 min
Classic lemon tart
3h 10min