Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pineapple jam
- 500 g fresh pineapple flesh (approx. 1 pineapple), cut into pieces (4 cm - see Tips)
- 100 g brown sugar
- 40 g white rum (optional)
- 40 g fresh passionfruit pulp (approx. 2 passionfruit - see Tips)
Pastry
- 1 egg
- 50 g white sugar
- 120 g unsalted butter, cut into pieces
- 220 g plain flour, plus extra for dusting
Passionfruit custard filling
- 200 g pouring (whipping) cream
- 2 eggs
- 1 egg yolk
- 30 - 40 g caster sugar
- 20 g lemon juice
- 100 g fresh passionfruit pulp (approx. 5 passionfruit)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1903 kJ / 453.1 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 50.3 g
- Vetten
- 24.2 g
- Verzadigd vet
- 14.5 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 50.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Classic lemon tart
3h 10 min
Quiche Lorraine
45min
Sweet shortcrust pastry
1h 50 min
Honey crème caramels
25u. 55min
Bee sting cake
6h 50min
Portuguese-style custard tarts
40min
Almond shortbread biscuits
2h 10min
Mini French apple cakes
1h 35 min
Vanilla slice
26 godz. 5 min
Apple shortcake
1h 50 min
Apple tea cakes
1h 10 min
Sticky date pudding
1u. 30min