Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pineapple jam
- 500 g fresh pineapple flesh (approx. 1 pineapple), cut into pieces (4 cm - see Tips)
- 100 g brown sugar
- 40 g white rum (optional)
- 40 g fresh passionfruit pulp (approx. 2 passionfruit - see Tips)
Pastry
- 1 egg
- 50 g white sugar
- 120 g unsalted butter, cut into pieces
- 220 g plain flour, plus extra for dusting
Passionfruit custard filling
- 200 g pouring (whipping) cream
- 2 eggs
- 1 egg yolk
- 30 - 40 g caster sugar
- 20 g lemon juice
- 100 g fresh passionfruit pulp (approx. 5 passionfruit)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1903 kJ / 453.1 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 50.3 g
- Vetten
- 24.2 g
- Verzadigd vet
- 14.5 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 50.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Almond shortbread biscuits
2 godz. 10 min
Bee sting cake
6 godz. 50 min
Apricot Danish slice
40 min
Apple crumble meringue slice
2h 45min
Gozleme
1h 40min
Black forest cake
5h
Cheesecake with meringue topping
3h 30min
Lemon cupcakes with citrus syrup
40 min
Apple tea cakes
1 godz. 10 min
Mini French apple cakes
1h 35 min.
Whole orange cake with spiced syrup
2 godz. 20 min
Portuguese-style custard tarts
40 min