Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 6 spring onions/shallots (approx. 70 g), trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 320 g baker's flour, plus extra for dusting
- 1 tsp salt
- 80 g boiling water
- 80 g cold water
- olive oil, for brushing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 834.1 kJ / 198.6 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 31.1 g
- Vetten
- 5.4 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 280.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Roti (for two)
25 min
Flour tortillas
1h 10min
Bagels with bacon jam and egg
3h 20min
Falafel in square flatbread (R'Gaif bread) with tahini sauce
26h 15min
Naan bread
2u. 40min
Focaccia
2h 5min
Fresh pasta dough
1h
Wholemeal crumpets
1h 40min
Basic bread rolls
45min
Hamburger rolls
2h 20min
Flat bread
25 min
Easy everyday white bread
5h 10min