Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 6 spring onions/shallots (approx. 70 g), trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 320 g baker's flour, plus extra for dusting
- 1 tsp salt
- 80 g boiling water
- 80 g cold water
- olive oil, for brushing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 834.1 kJ / 198.6 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 31.1 g
- Vetten
- 5.4 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 280.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bagels with bacon jam and egg
3sa 20 dk
Roti (for two)
25 Min
Flat bread
25 Min
Cornish pasties
2 Std.
Teriyaki salmon bao
1h 50min
Iced puff pastry
40min
Fresh pasta dough
1h
Brioche hot cross buns
2h 30min
Flaky filo fingers
1h 30min
Naan bread
2 godz. 40 min
Focaccia
2 godz. 5 min
Basic bread rolls
45min