Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 6 spring onions/shallots (approx. 70 g), trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 320 g baker's flour, plus extra for dusting
- 1 tsp salt
- 80 g boiling water
- 80 g cold water
- olive oil, for brushing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 834.1 kJ / 198.6 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 31.1 g
- Vetten
- 5.4 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 280.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bagels with bacon jam and egg
3u. 20min
English muffins
3h 10 min
Sweetcorn fritters with chilli jam and avocado cream
1h 5 min
Silverbeet and mushroom calzone
2h
Slow cooked chickpeas (TM5)
26 Std. 5 Min
Flaky filo fingers
1h 30min
Plum and cherry paste
5h 15min
Gyoza meatballs
35min
Falafel in square flatbread (R'Gaif bread) with tahini sauce
26hod. 15min
Pineapple passionfruit tart
4h 30min
Prawn wontons
2h
Roti (for two)
25min