Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g unsalted butter, cut into pieces (3 cm), plus extra for greasing
- 2 - 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters
- 20 g olive oil
- 500 g frozen chopped spinach, thawed and excess moisture squeezed out (approx. 250 g after moisture removed)
- 200 g feta cheese, crumbled (see Tips)
- 250 g ricotta, drained
- 1 egg
- ¼ - ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 18 - 20 sheet filo pastry (approx. 375 g)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 406 kJ / 203 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 4.6 g
- Vetten
- 7.4 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 154.7 mg
Alternatieve recepten
Fruity pear mince tarts
2h 30min
Gingerbread biscuits
2 godz. 20 min
Fruity pear mince tarts
2h 30min
Lemon cupcakes with citrus syrup
40min
Three cheese spinach scrolls
2 Std. 15 Min
Potato cakes
45min
Fresh pasta dough
1h
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30min
Florentine potato cakes
40min
Gruyère salmon patties with salad
1h 20min
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
4h 55 min
Warm Caesar salad with polenta croutons
1h 55 min