Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g unsalted butter, cut into pieces (3 cm), plus extra for greasing
- 2 - 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters
- 20 g olive oil
- 500 g frozen chopped spinach, thawed and excess moisture squeezed out (approx. 250 g after moisture removed)
- 200 g feta cheese, crumbled (see Tips)
- 250 g ricotta, drained
- 1 egg
- ¼ - ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 18 - 20 sheet filo pastry (approx. 375 g)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 406 kJ / 203 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 4.6 g
- Vetten
- 7.4 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 154.7 mg
Alternatieve recepten
Ricotta gnocchi
2h
Aussie meat pies
2h
Iced puff pastry
40 min
Simple butter biscuits
3h 20 min
Lime meringue tartlets
2 godz. 40 min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2h 30 min
Mushroom risotto
30 min
Gingerbread biscuits
2h 20 min
Freckles
1h
Chilli creamed corn
40 min
Gluten free sausage rolls
2u. 5min
Pinwheel biscuits
26h 40min