Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 850 g water
- 1 quince, peeled, cored and cut into 6-8 wedges (see Tips)
- 80 g olive oil, plus extra for greasing
- 70 g raw sugar
- 70 g hazelnuts
- 4 egg whites
- 1 tsp natural vanilla extract
- 60 g brown rice flour
- 60 g soy milk (see Tips)
- 1 ½ tbsp honey, warmed (optional)
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 925.6 kJ / 220.4 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 15.4 g
- Vetten
- 15.7 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 36.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
1h 20min
Raspberry and vanilla marshmallows
2 Std. 15 Min
Almond pastry
25min
Home-style sponge cake
2h 30min
Sweet shortcrust pastry
1 Std. 50 Min
Double ginger and pear cake
1 godz. 35 min
Gluten free lemon tart
2 Std. 25 Min
Sour cream pastry
25min
Meringues
5 godz.
Pavlova
6h
Orange and almond cake
2h 20min
Torta caprese (flourless almond cake)
2h