Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g sago
- 520 g full cream milk, for soaking
- 40 g unsalted butter, softened, plus extra for greasing
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 180 g dark brown sugar
- 70 g breadcrumbs
- 1 tsp bicarbonate of soda
- 60 g pitted dates
- 60 g dried figs
- 30 g dried apricots
- 30 g dried apples
- 30 g dried currants
- 30 g glacé cherries
- 50 g sultanas
- 1 pinch ground allspice
- 1 pinch ground cinnamon
- 1 pinch ground nutmeg
- 1 egg
- 1700 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1300 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 55.6 g
- Vetten
- 7.5 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 387.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hot cross buns
1 godz. 40 min
Lemon or lime butter
15 min
Lamb and barley soup
50 min
Buttermilk bread
2h
Vegetable stock paste
30 min
Citrus marmalade
2 godz. 20 min
Christmas cake
196u. 35min
Creamed rice pudding with apple and pear compote
30 min
Apple sponge pudding
1h 20min
Chicken and sweet corn soup
30 min
Date and nut loaf
1h 20min
Basic bread
1 godz. 35 min