Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g sago
- 520 g full cream milk, for soaking
- 40 g unsalted butter, softened, plus extra for greasing
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 180 g dark brown sugar
- 70 g breadcrumbs
- 1 tsp bicarbonate of soda
- 60 g pitted dates
- 60 g dried figs
- 30 g dried apricots
- 30 g dried apples
- 30 g dried currants
- 30 g glacé cherries
- 50 g sultanas
- 1 pinch ground allspice
- 1 pinch ground cinnamon
- 1 pinch ground nutmeg
- 1 egg
- 1700 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1300 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 55.6 g
- Vetten
- 7.5 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 387.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Christmas cake
196h 35min
Steamed chocolate and prune puddings
1 Std. 30 Min
Mini fruit cakes
25h 40min
Baked cheesecake
2h 55min
Festive fruit cake
30h 55 min
Steamed ginger puddings
40min
Custard
10 Min
Lemon or lime butter
15 Min
Brandy custard (TM6)
15 Min
Apple sponge pudding
1 Std. 20 Min
Mystery soup
45min
Berry and red wine trifle
4hod. 50min