Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g sago
- 520 g full cream milk, for soaking
- 40 g unsalted butter, softened, plus extra for greasing
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 180 g dark brown sugar
- 70 g breadcrumbs
- 1 tsp bicarbonate of soda
- 60 g pitted dates
- 60 g dried figs
- 30 g dried apricots
- 30 g dried apples
- 30 g dried currants
- 30 g glacé cherries
- 50 g sultanas
- 1 pinch ground allspice
- 1 pinch ground cinnamon
- 1 pinch ground nutmeg
- 1 egg
- 1700 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1300 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 55.6 g
- Vetten
- 7.5 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 387.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brandy custard (TM6)
15 Min
Lemon or lime butter
15 Min
Fruity pear mince tarts
2 godz. 30 min
Custard
10 min
Summer fruits in mulled cider syrup
45 Min
Chicken cacciatore
50 min
Citrus marmalade
2 godz. 20 min
Lemon delicious
1h 5min
Date and nut loaf
1 Std. 20 Min
Orange Campari marmalade
1 godz. 35 min
Natural (plain) yoghurt
11h 10min
Orange and almond cake
2 godz. 20 min