Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g sago
- 520 g full cream milk, for soaking
- 40 g unsalted butter, softened, plus extra for greasing
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 180 g dark brown sugar
- 70 g breadcrumbs
- 1 tsp bicarbonate of soda
- 60 g pitted dates
- 60 g dried figs
- 30 g dried apricots
- 30 g dried apples
- 30 g dried currants
- 30 g glacé cherries
- 50 g sultanas
- 1 pinch ground allspice
- 1 pinch ground cinnamon
- 1 pinch ground nutmeg
- 1 egg
- 1700 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1300 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 55.6 g
- Vetten
- 7.5 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 387.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Custard
10min
Chicken and sweet corn soup
30 min
Pea and ham soup
2 godz. 20 min
Creamed rice pudding with apple and pear compote
30 min
Iced puff pastry
40 min
Custard
10min
Apple cake
1h
Bubble and squeak soup
35 min
Gluten free Christmas fruit cake
7h 35 min
Apple sponge pudding
1 godz. 20 min
Date and nut loaf
1 godz. 20 min
Citrus marmalade
2 godz. 20 min