Apparaten en accessoires
Macadamia and Parmesan biscuits
Voorbereiding. 15min
Totaal 25min
24 portions
Ingrediënten
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)70 g
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only2 sprigs
-
roasted salted macadamia nuts70 g
-
butter softened50 g
-
plain flour plus extra for dusting100 g
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
59.8 mg
Eiwitten
1.7 g
Calorieën
264.7 kJ /
63 kcal
Vetten
4.8 g
Vezels
0.3 g
Verzadigd vet
1.9 g
Koolhydraten
3.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Almond biscotti
1u. 10min
Olive and fennel grissini
25u. 30min
Fruity pear mince tarts
2u. 30min
Crème brûlée
7u.
Raspberry mini clafoutis
30min
Passionfruit and macadamia truffles
3u. 30min
Apple shortcake
1u. 50min
Brazilian cheese puffs
20min
Chocolate mousse
1u. 10min
Apricot macadamia biscuits
40min
Brazilian cheese puffs
20min
Lemon or lime butter
15min