Macadamia and Parmesan biscuits

Macadamia and Parmesan biscuits

4.0 37 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 25min
24 portions

Ingrediënten

  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    70 g
  • fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
    2 sprigs
  • roasted salted macadamia nuts
    70 g
  • butter softened
    50 g
  • plain flour plus extra for dusting
    100 g
  • ground black pepper to taste
    ⅛ tsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 59.8 mg
Eiwitten 1.7 g
Calorieën 264.7 kJ / 63 kcal
Vetten 4.8 g
Vezels 0.3 g
Verzadigd vet 1.9 g
Koolhydraten 3.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...