Apparaten en accessoires
Macadamia and Parmesan biscuits
Voorbereiding. 15min
Totaal 25min
24 portions
Ingrediënten
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)70 g
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only2 sprigs
-
roasted salted macadamia nuts70 g
-
butter softened50 g
-
plain flour plus extra for dusting100 g
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
59.8 mg
Eiwitten
1.7 g
Calorieën
264.7 kJ /
63 kcal
Vetten
4.8 g
Vezels
0.3 g
Verzadigd vet
1.9 g
Koolhydraten
3.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Almond shortbread biscuits
2u. 10min
Baked cherry crumble cheesecake
1u. 25min
Quick almond biscuits
35min
Caribbean carrot cake
2u. 10min
Ricotta fruit tart
1u. 30min
Panforte
1u. 30min
Apple cake
1u.
Lemon cake
2u.
Runny custard
10min
Apple shortcake
1u. 50min
Hearts entwined loaf
1u. 55min
Apple, pear and bay leaf cake
1u. 15min