Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tsp black mustard seeds
- 7 - 8 fresh curry leaves
- 2 tbsp coriander seeds
- 1 tsp fenugreek seeds
- 2 tbsp coconut oil
- 2 garlic cloves
- 5 - 10 fresh long red chillies, trimmed and cut into halves
- 1 tbsp ginger paste (see Tips)
- 1 carrot, cut into pieces (2 cm)
- 5 fresh tomatoes (approx. 560 g), cut into quarters and deseeded
- 1 tsp asafoetida (see Tips)
- 1 tsp salt
- 2 tsp sugar
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 3537 kJ / 842 kcal
- Eiwitten
- 19.29 g
- Koolhydraten
- 57.76 g
- Vetten
- 52.24 g
- Verzadigd vet
- 35.5 g
- Vezels
- 50.87 g
- Natrium
- 4750.1 mg
Alternatieve recepten
Tomato ketchup
1h 10min
Mango, ginger and chilli chutney
25h 10min
Everyday Indian curry paste
30min
Bombay aloo
40min
Mint and peanut chutney
35min
Rogan josh
1h 35min
Lamb dhansak
25 Std. 45 Min
Pork vindaloo
2 godz. 20 min
Bengali fish cakes
1h 20min
Aloo tikki
55min
Onion bhaji
45min
Garam masala powder
5 Min