Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tsp black mustard seeds
- 7 - 8 fresh curry leaves
- 2 tbsp coriander seeds
- 1 tsp fenugreek seeds
- 2 tbsp coconut oil
- 2 garlic cloves
- 5 - 10 fresh long red chillies, trimmed and cut into halves
- 1 tbsp ginger paste (see Tips)
- 1 carrot, cut into pieces (2 cm)
- 5 fresh tomatoes (approx. 560 g), cut into quarters and deseeded
- 1 tsp asafoetida (see Tips)
- 1 tsp salt
- 2 tsp sugar
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 3537 kJ / 842 kcal
- Eiwitten
- 19.29 g
- Koolhydraten
- 57.76 g
- Vetten
- 52.24 g
- Verzadigd vet
- 35.5 g
- Vezels
- 50.87 g
- Natrium
- 4750.1 mg
Alternatieve recepten
Red onion relish
50min
Tomato ketchup
1 Std. 10 Min
Madras curry powder
15min
Besan ki burfi
5h 5min
Hazelnut dukkah with fennel
50min
Mango, ginger and chilli chutney
25h 10min
Everyday Indian curry paste
30 min
Garam masala powder
5 Min
Brinjal (eggplant pickle)
1h 30 min
Curry powder
10 min
Spicy peach and mango chutney
45 min
Sweet chilli sauce
1h 5min