Apparaten en accessoires
Spiced tomato chutney
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
1 Total recipe
Ingrediënten
-
black mustard seeds1 tsp
-
fresh curry leaves7 - 8
-
coriander seeds2 tbsp
-
fenugreek seeds1 tsp
-
coconut oil2 tbsp
-
garlic cloves2
-
fresh long red chillies trimmed and cut into halves5 - 10
-
ginger paste (see Tips)1 tbsp
-
carrot cut into pieces (2 cm)1
-
fresh tomatoes (approx. 560 g), cut into quarters and deseeded5
-
asafoetida (see Tips)1 tsp
-
salt1 tsp
-
sugar2 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Total recipe
Natrium
4750.1 mg
Eiwitten
19.29 g
Calorieën
3537 kJ /
842 kcal
Vetten
52.24 g
Vezels
50.87 g
Verzadigd vet
35.5 g
Koolhydraten
57.76 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Flavours of India
98 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Mango, ginger and chilli chutney
25u. 10min
Coriander chilli chutney
5min
Curry powder
10min
Garam masala
10min
Everyday Indian curry paste
30min
Madras curry powder
15min
Bombay aloo
40min
Rogan josh
1u. 35min
Brinjal (eggplant pickle)
1u. 30min
Potato karakari
50min
Sweet chilli sauce
1u. 5min
Indian spiced sweet potato soup
25min