Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 garlic cloves
- 200 g brown onions (approx. 2 onions), cut into quarters
- 30 g extra virgin olive oil
- 3 rindless bacon rashers, cut into cubes
- 1 carrot, cut into pieces (1 cm)
- 400 g tomato passata
- 20 g balsamic vinegar
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 500 g beef mince
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 200 g black bean spaghetti (see Tips)
- 250 g cherry tomatoes, cut into halves
- 400 g canned lentils (approx 220 g after draining), drained and rinsed
- Parmesan cheese, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2729.1 kJ / 649.8 kcal
- Eiwitten
- 56.5 g
- Koolhydraten
- 35.8 g
- Vetten
- 27.4 g
- Verzadigd vet
- 9.8 g
- Vezels
- 17.3 g
- Natrium
- 1522.5 mg
Alternatieve recepten
Shepherd's pie
55 min
Quick chicken curry
35 min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55 min
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40min
Curried sausages and lentils
1h
Mixed grain risotto
1h 25min
Adzuki Stew with spiced cauliflower rice
24h 40 min
Fish cakes with beurre blanc sauce
1h
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9 godz.
Cottage pie
1h 30min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4 Std. 20 Min
Gwinganna biryani (TM6)
25 godz. 20 min