Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g vintage cheddar cheese, cut into pieces
- 500 g purple sweet potato, peeled and cut into pieces (see Tips)
- 300 g purple carrots, peeled and cut into pieces (see Tips)
- 120 g liquid vegetable stock (or stock of choice - see Tips)
- 40 g butter
- 180 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 120 g celery stalks, cut into pieces
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g tomato paste
- 300 g ripe tomatoes, cut into quarters (see Tips)
- 500 - 600 g beef mince
- 150 g peas (fresh or frozen)
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, roughly chopped
- fresh oregano, for garnishing (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1828.2 kJ / 435.3 kcal
- Eiwitten
- 29.5 g
- Koolhydraten
- 24.2 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 7.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolognese sauce
40min
Shepherd's pie
55min
Mixed vegetable mash (purée)
40min
Silky sweet potato mash
25 min
Cauliflower macaroni cheese (Toddlers and beyond)
1h
Salmon and corn cakes (10-12 months)
2 godz. 20 min
Cheesy tomato risotto (10-12 months)
40min
Mini vegetable pasta (10-12 months)
50min
Kid-friendly butter chicken
35 min
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
40min
Quick porridge
10 min
Tuna mornay
45min