Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g vintage cheddar cheese, cut into pieces
- 500 g purple sweet potato, peeled and cut into pieces (see Tips)
- 300 g purple carrots, peeled and cut into pieces (see Tips)
- 120 g liquid vegetable stock (or stock of choice - see Tips)
- 40 g butter
- 180 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 120 g celery stalks, cut into pieces
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g tomato paste
- 300 g ripe tomatoes, cut into quarters (see Tips)
- 500 - 600 g beef mince
- 150 g peas (fresh or frozen)
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, roughly chopped
- fresh oregano, for garnishing (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1828.2 kJ / 435.3 kcal
- Eiwitten
- 29.5 g
- Koolhydraten
- 24.2 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 7.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini vegetable pasta (10-12 months)
50min
Beef balls with peanut sauce (10-12 months)
50min
Coriander turmeric chicken bites (Toddlers and beyond)
40min
Bolognese sauce
40min
Shepherd's pie
55 min
Chilli con carne
40min
Cheese and herb scones (Toddlers and beyond)
30min
Roast lamb and vegetable purée (6-9 months)
1h 40min
Cauliflower macaroni cheese (Toddlers and beyond)
1h
Sausage and butter bean winter stew
25 Min
Kid-friendly butter chicken
35min
Cheesy tomato risotto (10-12 months)
40min