
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g vintage cheddar cheese cut into pieces
- 500 g purple sweet potato peeled and cut into pieces (see Tips)
- 300 g purple carrots peeled and cut into pieces (see Tips)
- 120 g liquid vegetable stock (or stock of choice - see Tips)
- 40 g butter
- 180 g brown onion cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 120 g celery stalks cut into pieces
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g tomato paste
- 300 g ripe tomatoes cut into quarters (see Tips)
- 500 - 600 g beef mince
- 150 g peas (fresh or frozen)
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley roughly chopped
- fresh oregano for garnishing (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 435.3 kcal / 1828.2 kJ
- Eiwitten
- 29.5 g
- Vetten
- 23 g
- Koolhydraten
- 24.2 g
- Vezels
- 7.4 g