Salmon and corn cakes (10-12 months)

Salmon and corn cakes (10-12 months)

4.2 67 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 20min
25 pieces

Ingrediënten

  • wholemeal sourdough bread toasted and torn into pieces
    160 g
  • Parmesan cheese cut into pieces (see Tips)
    60 g
  • sweet potato peeled and cut into pieces
    300 g
  • red onion cut into quarters
    120 g
  • sweet corn cob kernels removed
    1
  • butter
    30 g
  • canned salmon (red salmon), well drained (see Tips)
    415 g
  • olive oil spray
  • lemon cut into wedges, to serve

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 piece

Eiwitten 6.3 g
Calorieën 337 kJ / 80.2 kcal
Vetten 3.3 g
Vezels 1.4 g
Koolhydraten 5.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...