Apparaten en accessoires
Salami, pea and corn fritters
Voorbereiding. 35min
Totaal 40min
24 portions
Ingrediënten
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters3
-
yoghurt120 g
-
eggs2
-
self-raising flour100 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
salami cut into pieces (1 cm)100 g
-
frozen peas100 g
-
frozen corn kernels100 g
-
dried mixed herbs (optional)2 pinches
-
olive oil for frying
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
164.9 mg
Eiwitten
2.6 g
Calorieën
237 kJ /
56.4 kcal
Vetten
3 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
0.8 g
Koolhydraten
4.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Hip Hip... Hooray!
85 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Butternut and bacon macaroni cheese
1u. 30min
Aussie potato salad
1u. 30min
Zucchini slice
45min
Salted caramel slice
2u. 30min
Pumpkin risotto with bacon
40min
Creamy tomato and salami fettuccine
30min
Chicken, leek and corn pie
1u. 15min
Lamb and feta meatballs
30min
Tuna mornay
45min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1u. 5min
ANZAC slice
1u. 40min
Pikelets
35min