Lamb and barley soup

Lamb and barley soup

4.1 54 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
2 portions

Ingrediënten

  • lamb cut into pieces and partially frozen
    100 g
  • onion cut into quarters
    1
  • leek (approx. 1 leek), white part only and cut into pieces
    140 g
  • carrot cut into pieces
    1
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra for garnishing
    4 - 5 sprigs
  • pearl barley
    80 g
  • lamb bones
    100 g
  • water
    600 g
  • Meat stock paste (see Tips)
    1 tbsp
  • sea salt plus extra to taste
    ¼ tsp
  • ground black pepper plus extra to taste
    ¼ tsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1350.5 mg
Eiwitten 27.9 g
Calorieën 1644.9 kJ / 391.7 kcal
Vetten 12.7 g
Vezels 12.9 g
Verzadigd vet 4.3 g
Koolhydraten 35.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...