Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g lamb, cut into pieces and partially frozen
- 1 onion, cut into quarters
- 140 g leek (approx. 1 leek), white part only and cut into pieces
- 1 carrot, cut into pieces
- 4 - 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra for garnishing
- 80 g pearl barley
- 100 g lamb bones
- 600 g water
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- ¼ tsp sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1644.9 kJ / 391.7 kcal
- Eiwitten
- 27.9 g
- Koolhydraten
- 35.6 g
- Vetten
- 12.7 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 12.9 g
- Natrium
- 1350.5 mg
Alternatieve recepten
Chicken cacciatore
50min
Pea and ham soup
2h 20min
Sausage and butter bean winter stew
25min
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Hungarian goulash
1h 30min
Minestrone
40min
Veal involtini
35min
Irish stew
1h 30min
Cream of tomato soup
25min
Chicken and sweet corn soup
30min
Barley, bacon and chorizo soup
50min
Cauliflower soup with bacon dust
35min