
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g lamb cut into pieces and partially frozen
- 1 onion cut into quarters
- 140 g leek (approx. 1 leek), white part only and cut into pieces
- 1 carrot cut into pieces
- 4 - 5 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra for garnishing
- 80 g pearl barley
- 100 g lamb bones
- 600 g water
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- ¼ tsp sea salt plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper plus extra to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 391.7 kcal / 1644.9 kJ
- Eiwitten
- 27.9 g
- Vetten
- 12.7 g
- Koolhydraten
- 35.6 g
- Vezels
- 12.9 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Natrium
- 1350.5 mg