Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil
- 250 g pork tenderloin, all visible fat removed and cut into pieces (2 cm)
- 150 g diced bacon
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 2 tsp ground smoked paprika
- ¼ tsp chilli powder
- 400 g canned chopped tomatoes
- 400 g canned cannellini beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 2 tbsp tomato paste
- 2 tsp English mustard
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 400 g water
- 3 tbsp fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 4 tbsp natural yoghurt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1768.8 kJ / 421 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 34.6 g
- Vetten
- 10.6 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 16.8 g
- Natrium
- 1750.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sausage and butter bean winter stew
25 min
Mexican cottage pie
1 Std. 30 Min
Beef ragu
1 godz. 25 min
Mexican chicken stew
40 Min
Pork and apple cider stew
1 godz. 40 min
Pork with black bean sauce
30 Min
Beef and pepper ragu
2 godz. 15 min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 Min
Beef cobbler with polenta dumplings
1 Std. 30 Min
Lamb Moussaka
1 Std. 30 Min
Tomato basil chicken stew
35 Min
Pork meatballs with couscous
50 Min