Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 30 g olive oil
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 200 g carrot, cut into pieces (3-4 cm)
- 3 garlic cloves
- 3 - 4 sprigs fresh basil, leaves only (approx. 20 g), plus extra for garnishing
- 2 celery stalks, cut into pieces (3-4 cm)
- 400 g canned tomatoes
- 40 g white wine
- 1 tbsp tomato paste
- 1 tbsp dried oregano
- ½ tsp sweet paprika
- 800 g skinless chicken thigh fillets, cut into cubes (4 cm)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper, to season
- 800 g canned cannellini beans, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1629.7 kJ / 388 kcal
- Eiwitten
- 32.6 g
- Koolhydraten
- 16.2 g
- Vetten
- 18.9 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 9.8 g
- Natrium
- 854.1 mg
Alternatieve recepten
Beef "Burgundy"
40 Min
Chicken cacciatore
50 Min
Mexican chicken stew
40 Min
Chorizo and bean winter warmer
1h 30min
Chicken fusilli with mushrooms
40 Min
Meatballs with tomato sauce
40 Min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 Min
Red beans and rice with turkey meatballs
1 Std.
Beef Burgundy
1 Std. 45 Min
Beef and pepper ragu
2h 15min
Southern-style pork and bean casserole
40 Min
Chicken and pesto risoni
35 Min