Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 1 - 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 2 - 3 fresh sage leaves
- ½ brown onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 40 g bacon, cut into cubes (3 cm)
- 450 g beef chuck steak, cut into pieces (2-3 cm)
- 2 pinches salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 carrot, cut into slices (1-2 cm)
- 1 celery stalk, cut into slices (1-2 cm)
- 2 tsp Meat stock paste (see Tips)
- 200 g canned diced tomatoes
- 100 g dry white wine
- 50 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2337.4 kJ / 558.7 kcal
- Eiwitten
- 53.4 g
- Koolhydraten
- 13.3 g
- Vetten
- 29.1 g
- Verzadigd vet
- 8.6 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 984.9 mg
Alternatieve recepten
Beef stroganoff
35 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Lamb spezzatino
1h 45min
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Pork and apple cider stew
1h 40min
Hungarian goulash
1h 30min
Chicken cacciatore
50 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Beef Burgundy
1h 45min
Tomato basil chicken stew
35 min
Irish stew
1h 30min
Beef ragu
1h 25min