Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 1 - 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 2 - 3 fresh sage leaves
- ½ brown onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 40 g bacon, cut into cubes (3 cm)
- 450 g beef chuck steak, cut into pieces (2-3 cm)
- 2 pinches salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 carrot, cut into slices (1-2 cm)
- 1 celery stalk, cut into slices (1-2 cm)
- 2 tsp Meat stock paste (see Tips)
- 200 g canned diced tomatoes
- 100 g dry white wine
- 50 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2337.4 kJ / 558.7 kcal
- Eiwitten
- 53.4 g
- Koolhydraten
- 13.3 g
- Vetten
- 29.1 g
- Verzadigd vet
- 8.6 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 984.9 mg
Alternatieve recepten
Shepherd's pie
55min
Beef stroganoff
35min
Everyone's favourite chicken curry
40min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Beef "Burgundy"
40min
Beef ragu
1h 25min
Lamb spezzatino
1h 45min
Chicken San Fernando
55min
Hungarian goulash
1h 30min
Chicken cacciatore
50min
Beef Burgundy
1h 45min
Tomato basil chicken stew
35min