Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 1 - 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 2 - 3 fresh sage leaves
- ½ brown onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 40 g bacon, cut into cubes (3 cm)
- 450 g beef chuck steak, cut into pieces (2-3 cm)
- 2 pinches salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 carrot, cut into slices (1-2 cm)
- 1 celery stalk, cut into slices (1-2 cm)
- 2 tsp Meat stock paste (see Tips)
- 200 g canned diced tomatoes
- 100 g dry white wine
- 50 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2337.4 kJ / 558.7 kcal
- Eiwitten
- 53.4 g
- Koolhydraten
- 13.3 g
- Vetten
- 29.1 g
- Verzadigd vet
- 8.6 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 984.9 mg
Alternatieve recepten
Beef stroganoff
35min
Beef ragu
1h 25min
Beef Burgundy
1 godz. 45 min
Shepherd's pie with butter bean mash
1h
Lamb spezzatino
1 godz. 45 min
Chicken cacciatore
50min
Sausage ragu with orecchiette
1h
Hungarian goulash
1h 30 min
Irish stew
1h 30 min
Chicken with capsicum
45 min
Tomato basil chicken stew
35min
Chorizo and chicken pasta
50min