Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 300 g brown onion, cut into halves
- 1 tbsp olive oil
- 500 g gravy beef, cut into pieces (3 cm)
- 1 tsp sugar
- 50 g tomato paste
- 250 g fresh tomatoes, cut into pieces
- 150 g red wine
- 1 - 2 tbsp sweet paprika
- 1 tsp ground caraway seeds
- 1 tbsp dried marjoram
- 2 fresh bay leaves
- 1 tsp ground allspice (optional)
- 1 pinch ground nutmeg
- 1 tsp grated lemon zest
- 1 tsp salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 150 g water (optional)
- 1 tbsp plain flour (optional)
- 150 g capsicum, deseeded, cut into thin slices
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1551.1 kJ / 369.3 kcal
- Eiwitten
- 30.2 g
- Koolhydraten
- 14.2 g
- Vetten
- 16.6 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 7.7 g
- Natrium
- 720 mg
Alternatieve recepten
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Beef spezzatino
1h 45min
Chicken cacciatore
50min
Beef Burgundy
1h 45min
Lamb spezzatino
1h 45min
Beef stroganoff
35min
Beef "Burgundy"
40min
Eggplant rotolo
1 Std. 40 Min
Adobo beef
1 Std. 10 Min
Lamb and barley soup
50min
Lamb stew with couscous
2h 10min
Hunters' stew
1h