Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 300 g brown onion, cut into halves
- 1 tbsp olive oil
- 500 g gravy beef, cut into pieces (3 cm)
- 1 tsp sugar
- 50 g tomato paste
- 250 g fresh tomatoes, cut into pieces
- 150 g red wine
- 1 - 2 tbsp sweet paprika
- 1 tsp ground caraway seeds
- 1 tbsp dried marjoram
- 2 fresh bay leaves
- 1 tsp ground allspice (optional)
- 1 pinch ground nutmeg
- 1 tsp grated lemon zest
- 1 tsp salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 150 g water (optional)
- 1 tbsp plain flour (optional)
- 150 g capsicum, deseeded, cut into thin slices
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1551.1 kJ / 369.3 kcal
- Eiwitten
- 30.2 g
- Koolhydraten
- 14.2 g
- Vetten
- 16.6 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 7.7 g
- Natrium
- 720 mg
Alternatieve recepten
Chicken cacciatore
50 min
Beef Burgundy
1h 45 min
Beef stroganoff
35 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Lamb stew with couscous
2h 10min
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40 min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1 Std. 5 Min
Beef goulash with dumplings
1h 45 min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 min
Meatloaf with red sauce
1 godz. 15 min
Adobo beef
1h 10 min
Beef spezzatino
1h 45 min