Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 300 g brown onion, cut into halves
- 1 tbsp olive oil
- 500 g gravy beef, cut into pieces (3 cm)
- 1 tsp sugar
- 50 g tomato paste
- 250 g fresh tomatoes, cut into pieces
- 150 g red wine
- 1 - 2 tbsp sweet paprika
- 1 tsp ground caraway seeds
- 1 tbsp dried marjoram
- 2 fresh bay leaves
- 1 tsp ground allspice (optional)
- 1 pinch ground nutmeg
- 1 tsp grated lemon zest
- 1 tsp salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 150 g water (optional)
- 1 tbsp plain flour (optional)
- 150 g capsicum, deseeded, cut into thin slices
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1551.1 kJ / 369.3 kcal
- Eiwitten
- 30.2 g
- Koolhydraten
- 14.2 g
- Vetten
- 16.6 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 7.7 g
- Natrium
- 720 mg
Alternatieve recepten
Pork fillet with mustard
35 Min
Beef Burgundy
1 Std. 45 Min
Beef spezzatino
1 Std. 45 Min
Chicken cacciatore
50min
Butter chicken
55min
Beef stroganoff
35 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 Min
Goulash soup
2 godz. 35 min
Beef "Burgundy"
40min
Beef ragu
1h 25 min
Beef goulash with dumplings
1 Std. 45 Min
Adobo beef
1h 10 phút