Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g white cabbage, cut into pieces (5 cm)
- 1 garlic clove
- 100 g brown onion, cut into quarters
- 100 g carrot, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 10 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 200 g bacon, cut into cubes (1 cm)
- 20 g oil
- 350 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 140 g tomato paste
- 35 g pitted prunes, cut into halves
- ¼ tsp ground black pepper
- salt, to taste
- 4 dried bay leaves
- ½ tsp paprika
- 20 g dried porcini mushrooms, cut into slices
- 280 g pork loin, cut into pieces (2 cm)
- 280 g beef fillet steak (porterhouse), cut into pieces (2 cm)
- 200 g sausage (kielbasa), cut into pieces (1-2 cm - see Tips)
- 400 g sauerkraut (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1689 kJ / 402.2 kcal
- Eiwitten
- 38.2 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 1942.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Irish stew
1h 30min
Beef and mushroom hot pot
2 Std.
Lamb spezzatino
1h 45min
Lamb and quinoa stew
1 godz.
Lamb and barley soup
50 min
Adobo beef
1sa 10 dk
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40min
Kimchi chicken
35 min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1sa 10 dk
Hungarian goulash
1h 30min
Mexican chicken stew
40min
Pork and apple cider stew
1h 40min