Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3000 - 4000 g Jarrahdale pumpkin (approx. 23-25 cm)
- 1 tbsp butter
- 1 tbsp soft brown sugar
- ½ tsp sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 700 g beef chuck steak, cut into pieces (3 cm)
- 50 g plain flour
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 celery stalk, trimmed and cut into thirds
- 2 garlic cloves
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm), leaves only
- 4 fresh sage leaves
- 20 g vegetable oil
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 130 g red wine
- 40 g tomato paste
- 1 tsp dried oregano
- 1 dried bay leaf
- 200 g potato, peeled and cut into cubes (1.5 cm)
- 1 carrot (approx. 100 g), cut into slices (5 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2504.2 kJ / 596.2 kcal
- Eiwitten
- 37.5 g
- Koolhydraten
- 69.6 g
- Vetten
- 14.7 g
- Verzadigd vet
- 4.9 g
- Vezels
- 20.6 g
- Natrium
- 481.1 mg
Alternatieve recepten
Irish stew
1 Std. 30 Min
Beef and mushroom hot pot
2h
Beef "Burgundy"
40 Min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1h 15min
Curry lamb cutlets
1 Std.
Lemon and lamb pie with filo topping
2h 40min
Meatloaf with red sauce
1h 15min
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Pork and apple cider stew
1h 40min
Beef and pepper ragu
2 Std. 15 Min
Beef cobbler with polenta dumplings
1 Std. 30 Min
Chicken and mushroom lasagne
1h 55min