Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3000 - 4000 g Jarrahdale pumpkin (approx. 23-25 cm)
- 1 tbsp butter
- 1 tbsp soft brown sugar
- ½ tsp sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 700 g beef chuck steak, cut into pieces (3 cm)
- 50 g plain flour
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 celery stalk, trimmed and cut into thirds
- 2 garlic cloves
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm), leaves only
- 4 fresh sage leaves
- 20 g vegetable oil
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 130 g red wine
- 40 g tomato paste
- 1 tsp dried oregano
- 1 dried bay leaf
- 200 g potato, peeled and cut into cubes (1.5 cm)
- 1 carrot (approx. 100 g), cut into slices (5 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2504.2 kJ / 596.2 kcal
- Eiwitten
- 37.5 g
- Koolhydraten
- 69.6 g
- Vetten
- 14.7 g
- Verzadigd vet
- 4.9 g
- Vezels
- 20.6 g
- Natrium
- 481.1 mg
Alternatieve recepten
Beef stew with buttermilk dumplings
1 godz. 40 min
Curried sausages and lentils
1 godz.
Chicken fusilli with mushrooms
40min
Chicken and sweet corn soup
30min
Beef and mushroom hot pot
2 godz.
Mexican cottage pie
1 godz. 30 min
Quick chicken curry
35min
Mystery soup
45min
Shepherd's pie
55 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40min
Fragrant curried mince with tomato salad
40min