Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3000 - 4000 g Jarrahdale pumpkin (approx. 23-25 cm)
- 1 tbsp butter
- 1 tbsp soft brown sugar
- ½ tsp sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 700 g beef chuck steak, cut into pieces (3 cm)
- 50 g plain flour
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 celery stalk, trimmed and cut into thirds
- 2 garlic cloves
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm), leaves only
- 4 fresh sage leaves
- 20 g vegetable oil
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 130 g red wine
- 40 g tomato paste
- 1 tsp dried oregano
- 1 dried bay leaf
- 200 g potato, peeled and cut into cubes (1.5 cm)
- 1 carrot (approx. 100 g), cut into slices (5 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2504.2 kJ / 596.2 kcal
- Eiwitten
- 37.5 g
- Koolhydraten
- 69.6 g
- Vetten
- 14.7 g
- Verzadigd vet
- 4.9 g
- Vezels
- 20.6 g
- Natrium
- 481.1 mg
Alternatieve recepten
Beef Burgundy
1 Std. 45 Min
Beef stew with buttermilk dumplings
1 Std. 40 Min
Chicken and sweet corn soup
30min
Lamb spezzatino
1 Std. 45 Min
Chicken cacciatore
50min
Beef stroganoff
35min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Meat stock paste
45min
Chicken à la king
40min
Beef "Burgundy"
40min
Beef and mushroom hot pot
2 Std.
Hunters' stew
1h