Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g coconut oil
- 10 fresh curry leaves
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 fresh long green chillies, trimmed and cut into halves
- ½ bunch fresh coriander, leaves, stalks and roots (approx. 10 g), cut into thirds (see Tips)
- 1000 g chicken thigh fillets, cut into cubes (2-3 cm)
- 20 g ginger paste (see Tips)
- 10 g garlic paste (see Tips)
- 2 tsp ground cumin
- 2 tsp ground coriander
- 20 g garam masala (see Tips)
- ½ tsp ground turmeric
- 1 tsp salt
- 60 g tomato paste
- 350 g Greek-style natural yoghurt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2414 kJ / 574.8 kcal
- Eiwitten
- 51.7 g
- Koolhydraten
- 16.2 g
- Vetten
- 33.3 g
- Verzadigd vet
- 9.9 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 932.9 mg
Alternatieve recepten
Quick massaman beef curry
40min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Beef and coconut soup
30min
Bhuna gosht
1h 20min
Lamb korma
4 Std.
Chilli beef with lemon feta
30min
Coconut lamb curry
2 Std.
Chicken korma
45min
Creamy coconut chicken curry
30min
Aromatic chicken pilaf
1h 20min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min
Thai red pork curry
35min