Apparaten en accessoires
Carrot, pumpkin and ginger purée
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
2 portions
Ingrediënten
-
piece fresh ginger peeled1 - 2 cm
-
orange zest only, no white pith½
-
brown onion cut into halves50 g
-
pumpkin peeled and cut into pieces (3-4 cm)150 g
-
carrot peeled and cut into pieces (3-4 cm)150 g
-
water80 g
-
Chicken stock paste (see Tips)½ tsp
-
unsalted butter20 g
-
salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
136.8 mg
Eiwitten
2.2 g
Calorieën
627.5 kJ /
150 kcal
Vetten
8.4 g
Vezels
3.8 g
Verzadigd vet
5.2 g
Koolhydraten
18.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cooking for Me and You
70 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Pumpkin soup
30min
Polenta zucchini slice
2u. 10min
Beetroot and blood orange purée (6-9 months)
30min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Cauliflower mash
25min
Mushroom soup
30min
Salmon and Vegetables
35min
Broccoli almond soup
30min
Pumpkin and ginger soup
35min
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
30min
Pumpkin tahini smash
40min
Steamed fish with green mash
50min