Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g day old sourdough bread, torn into pieces
- 1 lemon, zest only, no white pith, peeled into strips (1 x 4 cm)
- 1 tbsp salted capers, rinsed and drained
- 40 g raw almonds
- 1 tsp sweet paprika
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- ½ tsp fresh ground black pepper
- 1 tbsp unsalted butter
- 1 tbsp olive oil, plus extra for garnishing
- 500 g water, plus extra for cooling
- 2 bunches asparagus, woody ends trimmed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 598.8 kJ / 142.5 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 5.9 g
- Vetten
- 11.2 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 62.7 mg
Alternatieve recepten
Steamed greens with lemon feta
20 dk
Avocado with egg and salmon tartare
50min
Cauliflower gratin
1sa
Tomatoes with wasabi dressing
10 dk
Steamed Chinese greens
30 dk
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 dk
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Simple steamed salmon
30 dk
Fennel, asparagus and camembert salad
30 dk
Dukkah eggs with asparagus and feta
30 dk
Potatoes and green beans with parsley pesto
35 dk
Prawn salad with horseradish cream
1sa