Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g day old sourdough bread, torn into pieces
- 1 lemon, zest only, no white pith, peeled into strips (1 x 4 cm)
- 1 tbsp salted capers, rinsed and drained
- 40 g raw almonds
- 1 tsp sweet paprika
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- ½ tsp fresh ground black pepper
- 1 tbsp unsalted butter
- 1 tbsp olive oil, plus extra for garnishing
- 500 g water, plus extra for cooling
- 2 bunches asparagus, woody ends trimmed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 598.8 kJ / 142.5 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 5.9 g
- Vetten
- 11.2 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 62.7 mg
Alternatieve recepten
Steamed whole fish with quinoa salad and salsa verde
1 Std.
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 min
Sardines with tomato couscous
55 Min
Pears in red wine
3h 20min
Semolina gnocchi with asparagus
1 Std. 15 Min
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1 Std. 45 Min
Parsnip and bean mash
25min
Hoisin tofu with brown rice
50 min
Steamed greens with lemon feta
20min
Asparagus and pea omelette
20min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min