Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 - 15 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 220 g brown onions, cut into halves
- 1 - 2 garlic cloves
- 45 g extra virgin olive oil
- 1000 g mussels, shells scrubbed and debearded
- 150 g dry white wine
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground pepper
- 100 g pouring (whipping) cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 935 kJ / 223 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 0.9 g
Alternatieve recepten
Prawn noodle curry
10 Min
Scallops with pea purée
25 min
Savoury crêpes
45 min
Watermelon and salmon ceviche stack
25 min
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Penne with mussels
1h 5 min
Prawn salad with horseradish cream
1 Std.
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 min
Mussels in coconut milk
25 min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 Std.
Chinese greens with XO sauce
1h 50 min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 Min