Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 - 15 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 220 g brown onions, cut into halves
- 1 - 2 garlic cloves
- 45 g extra virgin olive oil
- 1000 g mussels, shells scrubbed and debearded
- 150 g dry white wine
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground pepper
- 100 g pouring (whipping) cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 935 kJ / 223 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 0.9 g
Alternatieve recepten
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 Min
Seared tuna on chilli bean mash
35min
Mussels in coconut milk
25 Min
Hearty seafood chowder
45 Min
Mussels in white wine and cream sauce
45 Min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30 Min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 Min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1h 5min
Asian-style mussels
30 Min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min
Scallops with pea purée
25 Min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 Std. 30 Min