Mussels in white wine and cream sauce

Mussels in white wine and cream sauce

4.6 17 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 45min
4 portions

Ingrediënten

  • fresh parsley leaves only
    10 - 15 sprigs
  • onions cut in halves
    220 g
  • garlic cloves
    1 - 2
  • extra virgin olive oil
    45 g
  • mussels, shells scrubbed and de-bearded
    1000 g
  • dry white wine
    150 g
  • salt
    1 pinch
  • ground pepper
    1 pinch
  • single cream, approx. 18% fat
    100 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 6 g
Calorieën 935 kJ / 223 kcal
Vetten 17 g
Vezels 0.9 g
Koolhydraten 5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...