Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 - 15 sprigs fresh parsley, leaves only
- 220 g onions, cut in halves
- 1 - 2 garlic cloves
- 45 g extra virgin olive oil
- 1000 g mussels, shells scrubbed and de-bearded
- 150 g dry white wine
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground pepper
- 100 g single cream, approx. 18% fat
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 935 kJ / 223 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Clam Boil
55min
Sous-Vide Cod, Beet and Lemongrass Risotto
2 godz. 10 min
Mussels in spicy tomato sauce
45 Min
Braised Duck With Sour Plum Sauce
2h 35min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Smoked mussels with Pernod sauce
35min
Clams with Garlic Sauce
2 godz. 40 min
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Mussels with crème fraiche and herbs (Mouclade)
1h
Mussels in white wine and cream sauce
45 Min
Mussels in spicy tomato sauce
45 Min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 Min