Apparaten en accessoires
Mussels in white wine and cream sauce
Voorbereiding. 25min
Totaal 45min
4 portions
Ingrediënten
-
fresh parsley leaves only10 - 15 sprigs
-
onions cut in halves220 g
-
garlic cloves1 - 2
-
extra virgin olive oil45 g
-
mussels, shells scrubbed and de-bearded1000 g
-
dry white wine150 g
-
salt1 pinch
-
ground pepper1 pinch
-
single cream, approx. 18% fat100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
6 g
Calorieën
935 kJ /
223 kcal
Vetten
17 g
Vezels
0.9 g
Koolhydraten
5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fabulous Flavour on Every Level
72 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Mussels with Garlic Sauce
2 Std. 40 Min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1 Std.
Clams in White Wine with Cilantro
25 Min
Mussels in white wine and cream sauce
45 Min
Mussels in spicy tomato sauce
45 Min
Sous-Vide Salmon
1 Std.
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 Std. 5 Min
Chilli crab pasta
35 Min
Cioppino
55 Min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40 Min
Scallops with pea purée
25 Min
Crab & Prawn Linguine
25 Min