Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 - 15 sprigs fresh parsley, leaves only
- 220 g onions, cut in halves
- 1 - 2 garlic cloves
- 45 g extra virgin olive oil
- 1000 g mussels, shells scrubbed and de-bearded
- 150 g dry white wine
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground pepper
- 100 g single cream, approx. 18% fat
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 935 kJ / 223 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mussels in spicy tomato sauce
45 min
Lemon caper butter
10 min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1h 5min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40 Min
Tzatziki
20 min
Mussels with Garlic Sauce
2 godz. 40 min
Mussels with crème fraiche and herbs (Mouclade)
1h
Mussels in spicy tomato sauce
45 min
Prawn salad with horseradish cream
1h
Lobster Bisque
1h 50 min
Mussels in white wine and cream sauce
45 min