Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 - 15 sprigs fresh parsley, leaves only
- 220 g onions, cut in halves
- 1 - 2 garlic cloves
- 45 g extra virgin olive oil
- 1000 g mussels, shells scrubbed and de-bearded
- 150 g dry white wine
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground pepper
- 100 g single cream, approx. 18% fat
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 935 kJ / 223 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Prawn dumplings with dipping sauce (Brendan Pang)
2h 50min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1h 5min
Clams marinières
30min
Asian-style mussels
30min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1h 30min
Mussels in spicy tomato sauce
45min
Sous-Vide Cod, Beet and Lemongrass Risotto
2 godz. 10 min
Sous-vide Steak
1h 30min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Scallops with pea purée
25min