Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs

Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs

4.5 8 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 40min
2 portions

Ingrediënten

  • sea salt
    1 tbsp
  • fresh salmon fillets skin on, boneless (approx. 5 oz ea.)
    2
  • parsley plus extra to garnish
    2 sprigs
  • dill, fresh
    2 sprigs
    2 sprigs thyme, fresh
  • lemon peel divided
    6 pieces
  • extra virgin olive oil
    2 tbsp
  • water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)
    63 oz
  • lemon juice
    2 tsp

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 3092.7 mg
Eiwitten 80.9 g
Calorieën 3960 kJ / 946.5 kcal
Vetten 66.5 g
Vezels 0.5 g
Verzadigd vet 14.4 g
Koolhydraten 1.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...