Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tbsp sea salt
- 2 fresh salmon fillets, skin on, boneless (approx. 5 oz ea.)
- 2 sprigs parsley, plus extra to garnish
-
2
sprigs dill, fresh
of 2 sprigs thyme, fresh - 6 pieces lemon peel, divided
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 63 oz water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)
- 2 tsp lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3960 kJ / 946.5 kcal
- Eiwitten
- 80.9 g
- Koolhydraten
- 1.1 g
- Vetten
- 66.5 g
- Verzadigd vet
- 14.4 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 3092.7 mg
Alternatieve recepten
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1 Std. 40 Min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6)
2h
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1h 10min
Sautéing 8.5 oz Shallots
20 min
Browning Beef Strips
15min
Sous-Vide Salmon
1h
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1h 50 min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Browning Beef Cubes (Well Done)
10min
Sous-vide Steak
1h 30min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2 Std. 15 Min