Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
½
oz oil
of ½ oz extra virgin olive oil -
6
oz yellow onions, cut in wedges
of 6 oz red onions, cut in wedges - 4 ½ - 5 oz carrots, sliced (½ in. rounds)
- 2 ½ - 3 oz celery sticks, sliced (½ in.)
- Voeding
- per 14 oz
- Calorieën
- 1213 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 9.6 g
- Natrium
- 171 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sautéing 14 oz Carrots
20 min
Ground Meat
35 min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min
Steamed Salmon and Veggies with Yellow Rice
35 min
Mirepoix
15min
Steamed Cod, Rice and Spinach in Lemon Sauce
30min
Mini Saffron Risottos and Zucchini Mousse
6h 15min
Steamed Sweet Cornbread
1h 10min
Steamed Shrimp
20 min
Light Browning Onions and Garlic
20 min
Sautéing 7 oz Carrots
15min
Sautéed Cauliflower
25min