Apparaten en accessoires
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
14 oz
Ingrediënten
-
½ oz extra virgin olive oiloil½ oz
-
6 oz red onions, cut in wedgesyellow onions cut in wedges6 oz
-
carrots sliced (½ in. rounds)4 ½ - 5 oz
-
celery sticks sliced (½ in.)2 ½ - 3 oz
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 14 oz
Natrium
171 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
1213 kJ /
290 kcal
Vetten
20 g
Vezels
9.6 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
16 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Basic Vegetables
16 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Stir-Fried Vegetables
15min
Spaghetti with Anchovies and Toasted Bread Crumbs
40min
Broccoli or Cauliflower Rice
5min
Finely Chopped Chocolate Powder
5min
Sautéing Chicken Strips
15min
Browning Beef Cubes (Medium)
15min
Sautéing 7 oz Carrots
15min
Sautéing 7 oz Eggplant
30min
Sautéed eggplant (300 g)
25min
Mirepoix
15min
Sautéing Onions and Garlic
20min
Caramelizing 7 oz Onions
40min