Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
½
oz oil
of ½ oz extra virgin olive oil -
6
oz yellow onions, cut in wedges
of 6 oz red onions, cut in wedges - 4 ½ - 5 oz carrots, sliced (½ in. rounds)
- 2 ½ - 3 oz celery sticks, sliced (½ in.)
- Voeding
- per 14 oz
- Calorieën
- 1213 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 9.6 g
- Natrium
- 171 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Boiled Pasta
20 Min
Peeled Garlic
5min
Sautéing Turkey Cubes
Geen beoordelingen
Sautéing Red Pepper with Onions
25 Min
Sautéing Vegetable Mixture
30 Min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20 Min
Sautéing 14 oz Eggplant
35 Min
Mirepoix
15 Min
Light Browning Onions and Garlic
20 Min
Sautéing Onions and Garlic
20 Min
Browning 7 oz Onions
25 Min
Sautéing 7 oz Onions
20 Min