Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
½
oz oil
of ½ oz extra virgin olive oil -
6
oz yellow onions, cut in wedges
of 6 oz red onions, cut in wedges - 4 ½ - 5 oz carrots, sliced (½ in. rounds)
- 2 ½ - 3 oz celery sticks, sliced (½ in.)
- Voeding
- per 14 oz
- Calorieën
- 1213 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 9.6 g
- Natrium
- 171 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sautéing 7 oz Onions
20 min
Sautéing Red Pepper with Onions
25min
Mirepoix
15 min
Browning 7 oz Onions
25min
Sautéing 10 oz Fennel
25min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
Geen beoordelingen
Sautéing 7 oz Carrots
15 min
Sautéing Onions and Garlic
20 min
Chopped Onions
5min
Steamed Cubed Potatoes
40 min
Sautéing 14 oz Carrots
20 min
Mixed Mushroom Sauté
30min