
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 cod fillets skin-on (approx. 7 oz ea.)
- 2 tbsp extra virgin olive oil plus extra to garnish
- 4 sprigs fresh thyme plus extra to garnish
- 2 tsp lemon zest, grated plus extra to garnish
- 56 oz water to fully submerge bags (not higher than max. fill mark 2.2 l)
- 1 oz lemon juice, freshly squeezed plus 1 tsp to garnish
- 1 oz shallots cut in halves
- 7 oz raw beets in pieces (1 in.)
- 1 oz extra virgin olive oil
- 9 ½ oz risotto rice (e.g. Carnaroli or Arborio)
- 4 ½ oz dry white wine
-
20 ½
oz water
of 20 ½ oz vegetable broth -
1
tsp vegetable stock paste
of ½ vegetable stock cube crumbled - 1 - 2 stalks fresh lemongrass cut in slices (2 in.)
- 1 ½ tsp salt
- ¼ tsp ground white pepper
- 1 ½ oz unsalted butter
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 565 kcal / 2366 kJ
- Eiwitten
- 42 g
- Vetten
- 18 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vezels
- 2.7 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Natrium
- 1501 mg