Thermomix® Blade Cover nodig

Om dit recept te bereiden heb je Thermomix® Blade Cover nodig Meer informatie

Sous-Vide Cod, Beet and Lemongrass Risotto
TM6

Sous-Vide Cod, Beet and Lemongrass Risotto

4.3 ( 12 beoordelingen )

Ingrediënten

  • 4 cod fillets skin-on (approx. 7 oz ea.)
  • 2 tbsp extra virgin olive oil plus extra to garnish
  • 4 sprigs fresh thyme plus extra to garnish
  • 2 tsp lemon zest, grated plus extra to garnish
  • 56 oz water to fully submerge bags (not higher than max. fill mark 2.2 l)
  • 1 oz lemon juice, freshly squeezed plus 1 tsp to garnish
  • 1 oz shallots cut in halves
  • 7 oz raw beets in pieces (1 in.)
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 9 ½ oz risotto rice (e.g. Carnaroli or Arborio)
  • 4 ½ oz dry white wine
  • 20 ½ oz water
    of 20 ½ oz vegetable broth
  • 1 tsp vegetable stock paste
    of ½ vegetable stock cube crumbled
  • 1 - 2 stalks fresh lemongrass cut in slices (2 in.)
  • 1 ½ tsp salt
  • ¼ tsp ground white pepper
  • 1 ½ oz unsalted butter

Voeding
per 1 portion
Calorieën
565 kcal / 2366 kJ
Eiwitten
42 g
Vetten
18 g
Koolhydraten
53 g
Vezels
2.7 g
Verzadigd vet
7 g
Natrium
1501 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 100 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten