Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Creamy Avocado
- 8 oz avocado, flesh only, peel and pit removed (see Tip)
- ¼ tsp salt
- 1 lime, freshly squeezed (juice only), plus extra, sliced, to garnish
Salmon
- 60 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
- 20 oz fresh salmon fillets (4 x 5 oz, 1 in. thick)
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 4 tsp extra virgin olive oil, divided
- 4 sprigs fresh dill, plus extra to garnish
- vegetable oil, to sear
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1808.5 kJ / 432.2 kcal
- Eiwitten
- 30.2 g
- Koolhydraten
- 7.2 g
- Vetten
- 31.8 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 541.3 mg
Alternatieve recepten
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 Std.
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1hod. 40min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1hod. 40min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 Min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Sous-vide Artichokes
55 Min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 Min
Sous-Vide Salmon
1 Std.
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1hod. 50min
Sous-vide Steak
1 Std. 30 Min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 Min
Shrimp in Garlic Sauce
25min