Sous-vide Artichokes

Sous-vide Artichokes

4.3 3 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 55min
4 portions

Ingrediënten

  • fresh artichoke hearts quartered, choke removed (see Tip)
    4
  • leek sliced in rounds (½ in.)
    3 oz
  • lemon plus extra to serve
    2 slices
  • extra virgin olive oil plus extra to drizzle
    1 oz
  • salt
    ⅛ tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
  • water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
    60 oz
  • lemon juice
    1 oz

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 291 mg
Eiwitten 6 g
Calorieën 502 kJ / 120 kcal
Vetten 3 g
Vezels 9 g
Verzadigd vet 1 g
Koolhydraten 22 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...