Apparaten en accessoires
Sous-vide Artichokes
Voorbereiding. 15min
Totaal 55min
4 portions
Ingrediënten
-
fresh artichoke hearts quartered, choke removed (see Tip)4
-
leek sliced in rounds (½ in.)3 oz
-
lemon plus extra to serve2 slices
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle1 oz
-
salt⅛ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)60 oz
-
lemon juice1 oz
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
291 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
502 kJ /
120 kcal
Vetten
3 g
Vezels
9 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
22 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sous-Vide
8 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Deviled Eggs with Chow Chow and Cajun Sunshine
10 godz.
Sautéing Chicken Strips with Pancetta
15 min
Sautéing Turkey Cubes
Brak ocen
Mixed Mushroom Sauté
30 min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50 min
Caramelizing 7 oz Onions
40 min
Asparagus with Cashew Cream
20 min
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14 godz. 10 min
Baba Ghanoush
1 godz. 30 min
Sikil Pak (Pepita Dip)
25 min
Biltmore Chicken Posole
1 godz. 30 min
Sweet Potato Casserole with Labne and Dukkah (Bill Yosses)
24 godz. 55 min