Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 fresh artichoke hearts, quartered, choke removed (see Tip)
- 3 oz leek, sliced in rounds (½ in.)
- 2 slices lemon, plus extra to serve
- 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- ⅛ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 60 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 502 kJ / 120 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 291 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 Min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40 Min
Asparagus with Cashew Cream
20 Min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 Min
Caramelizing 7 oz Onions
40 Min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50 Min
Acorn Squash Gratin
1h 55min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 Min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 Std.
Steamed and Grilled Beets
1小时 20 分钟
Sautéing Vegetable Mixture
30 Min
Mixed Mushroom Sauté
30 Min