Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1
oz oil, divided
of 1 oz extra virgin olive oil, divided - 7 oz red bell peppers, cubed (1 in.)
- 6 oz yellow onions, cut in wedges (1 in.)
- Voeding
- per 13 oz
- Calorieën
- 1166 kJ / 278 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 7.1 g
- Natrium
- 9 mg
Alternatieve recepten
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min
Broccoli Sauté
20min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20min
Sautéing 7 oz Carrots
15min
Caramelizing 7 oz Onions
40min
Sautéed Cauliflower
25min
Sautéing Vegetable Mixture
30min
Sautéing 7 oz Zucchini
20min
Sautéing 14 oz Eggplant
35min
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15min
Sautéing 14 oz Carrots
20min
Mixed Mushroom Sauté
30min