Apparaten en accessoires
Sautéing 7 oz Carrots
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
7 oz
Ingrediënten
-
½ oz extra virgin olive oiloil½ oz
-
carrots sliced on the bias (¼ in.)7 oz
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 7 oz
Natrium
120 mg
Eiwitten
2 g
Calorieën
835 kJ /
199 kcal
Vetten
15 g
Vezels
7.2 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
10 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Basic Vegetables
16 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Steamed Spinach
20min
Steamed Green Beans
30min
Steamed Asparagus
35min
Steamed Cauliflower
25min
Sautéing Red Pepper with Onions
25min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20min
Sautéing 14 oz Carrots
20min
Mixed Mushroom Sauté
30min
Sautéing Onions and Garlic
20min
Sautéing 10.5 oz Onions
Geen beoordelingen
Asparagus Sauté
15min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min