Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 oz pearl onions, frozen
- 6 oz cremini mushrooms, quartered
- 2 oz extra virgin olive oil
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground white pepper, to taste
- 2 oz all-purpose flour
- 1 ½ oz brandy
- 16 oz veal stock
- 20 oz veal cutlets, cut into strips (1 in.)
- 2 oz heavy whipping cream
- 2 tsp lemon juice
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
- 1 pinch ground nutmeg
- 1 lemon, sliced, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1527 kJ / 365 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 527 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Shrimp & Crab Linguine
25 Min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min
Asparagus Cream Soup
25 Min
Cajun Gumbo
1 Std. 30 Min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 min
Easy Coddled Eggs
35 min
Cream of Asparagus Soup
15min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1h
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 min
Greek Style Pork Stew
50 min
Lemon Caper Potato Salad
1h