Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 oz pearl onions, frozen
- 6 oz cremini mushrooms, quartered
- ½ tsp salt
- 2 oz extra virgin olive oil
- ⅛ tsp ground white pepper, to taste
- 2 oz all-purpose flour
- 1 ½ oz brandy
- 16 oz veal stock
- 20 oz veal cutlets, cut into strips (1 in.)
- 2 oz heavy whipping cream
- 2 tsp lemon juice
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
- 1 pinch ground nutmeg
- 1 lemon, sliced, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1527 kJ / 365 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 527 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cream of Asparagus Soup
15min
Manhattan Clam Chowder
55 min
Avocado Deviled Eggs
25 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1h
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40 Min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4h
Coq au Vin
1h 40 min
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1h
Sesame Orange Chicken
1h 30 min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30 min