Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 oz pearl onions, frozen
- 6 oz cremini mushrooms, quartered
- ½ tsp salt
- 2 oz extra virgin olive oil
- ⅛ tsp ground white pepper, to taste
- 2 oz all-purpose flour
- 1 ½ oz brandy
- 16 oz veal stock
- 20 oz veal cutlets, cut into strips (1 in.)
- 2 oz heavy whipping cream
- 2 tsp lemon juice
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
- 1 pinch ground nutmeg
- 1 lemon, sliced, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1527 kJ / 365 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 527 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min
Portuguese Fish and Potato Stew
45min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Chinese Blistered Green Beans (Hestan Cue™)
25min
Pork Gyros with Tzatziki
15min
Beef Stroganoff
1h
Halibut with Apricot Chutney
30min
Pomegranate Glazed Stuffed Beef Tenderloin
1h 45min
Beef Stroganoff
1h
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1h
Mediterranean Chicken with Olives
35min