Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g shallot, peeled
- 150 g red wine
- 300 g carrots, cut in sticks (1 cm x 7 cm)
- 1 pork tenderloin (500 g, approx. Ø 6 cm)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 130 g water
-
½
tsp meat stock paste, homemade,
of ½ meat stock cube (for 0.5 l) - 8 juniper berries (optioneel)
-
25
g cherry jam
of 25 g red berry jam - 20 g butter
- 1 tsp cornflour (starch)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1047 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10 phút
Chicken with almonds and raisins
30 Min
Roasted Pork Loin (Betty) Metric
1h 35min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 Min
Chilli con carne
40min
Meatloaf
1 Std. 20 Min
Pasta salad with trout and vegetables
45min
Veal fillet with mirabelle plums
Brak ocen
Bacon-wrapped Turkey Leg with Potatoes
1 Std. 40 Min
Pork tenderloin parcels
1 Std.
Pork tenderloin with mustard sauce
30 Min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1 Std.