Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g shallot, peeled
- 150 g red wine
- 300 g carrots, cut in sticks (1 cm x 7 cm)
- 1 pork tenderloin (500 g, approx. Ø 6 cm)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 130 g water
-
½
tsp meat stock paste, homemade,
of ½ meat stock cube (for 0.5 l) - 8 juniper berries (optioneel)
-
25
g cherry jam
of 25 g red berry jam - 20 g butter
- 1 tsp cornflour (starch)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1047 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef Stroganoff
1 Std.
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben) Metric
1 Std.
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 Std. 10 Min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1h 5min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 Std. 15 Min
Fruit ice cream
5 Min
Steamed Seared Quail, Celeriac Tea, Celeriac and Apple
Keine Bewertungen
Veal fillet with mirabelle plums
Keine Bewertungen
All-In-One 'Roast' Beef
1 Std. 30 Min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1 Std.
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 Min