Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g onions, cut in halves
- 100 g bacon cubes
- 500 - 600 g pork tenderloin
- 2 tsp salt
- ¼ tsp ground pepper
- 1 - 1 ½ tsp ground sweet paprika
- 6 - 8 slices lean bacon, smoked (60-80 g)
- 500 g sauerkraut, preserved
- 1 dried bay leaf (optioneel)
- 3 juniper berries (optioneel)
- 500 g water
- 750 g potatoes, cut in pieces (3 cm)
- 3 tbsp frying oil
- 140 g milk
- 40 g butter
- 2 - 3 pinches ground nutmeg
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2467 kJ / 590 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 6.4 g
Alternatieve recepten
Apple cake
1h
Goulash soup
2h 35min
Beef goulash with bread dumplings
1 godz. 30 min
Sautéing Red Pepper with Onions
Geen beoordelingen
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Avocado with Egg and Salmon Tartare
50 min
Creamy turkey stew (TM6)
3 Std. 50 Min
Menu with Vegetable Soup, Chicken with Mustard Sauce and Steamed Vegetables
45 min
Rabbit stew (Gibelotte)
1h 35 min.
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 godz. 10 min
Borscht
50 min
Rustic bread
2h