Compatibele versies
Menu with ginger-pea soup, lemon salmon, broccoli and potatoes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g olive oil
- 50 g soy sauce
- ½ tsp brown sugar
- 1 lemon, preferably organic, zest and juice
-
4
fresh salmon fillets, skinless (150-180 g each)
of 4 white fish fillet, skinless (150-180 g each) - 5 - 10 g fresh ginger, peeled and sliced (optioneel)
- 1 garlic clove
- 100 g shallots, cut in pieces
-
100
g leek, white part only, cut in pieces
of 100 g onions, cut in halves - 100 g celery stalks, cut in pieces
-
350
g frozen green peas
of 350 g carrots, cut in pieces (see tip) - 450 g water
- 2 tsp salt
- 250 g potatoes, cut in pieces (1 cm)
-
400
g broccoli florets
of 400 g mixed vegetables (e.g. carrots, courgettes, mushrooms), cut in slices (0.5 cm) - 2 pinches ground black pepper
- 50 - 100 g single cream, approx. 18% fat, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2984 kJ / 713 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 44 g
- Vezels
- 10.7 g
Alternatieve recepten
Lemonade
5 min
Stir-fried vegetables
10 min
Apple cake
1h
Cod with citrus butter
50min
Tuna mousse
10 min
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45min
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
Geen beoordelingen
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1h
Quinoa salad with crunchy vegetables
30min
Versatile smooth soup
45min
Berry foam
10 min