Compatibele versies
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g shallots, cut in halves
- 1 garlic clove
- 20 g fresh ginger, peeled, thinly sliced (2 mm)
-
60
g Seville orange marmalade
of 60 g orange marmalade plus 1 tbsp lemon juice - 1 pinch fresh thyme leaves
- 20 g olive oil
-
20
g balsamic vinegar
of 20 g sherry vinegar - 50 g port wine
- 550 g water
- 1 tsp salt
- ½ tsp freshly ground black pepper, adjust to taste
- 2 duck breasts, skinless, boneless (approx. 150-200 g each) (see tip)
- 350 g floury potatoes, peeled, cut in small pieces (1 cm)
- ½ tsp ground sweet paprika
- 30 g butter
- 120 g milk
- 120 - 150 g fresh green beans, cut in pieces (2 cm) if necessary
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3136 kJ / 750 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 4.4 g
Alternatieve recepten
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1h 20min
Steamed rice
25 min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2h
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben) Metric
1h
Apple cake
1h
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1h
Beef Stroganoff
1h
Quiche Lorraine
50min
Broccoli and potatoes with blue cheese sauce
45min
Versatile smooth soup
45min
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35 min
Spring onion pork ribs
1h