Compatibele versies
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g shallots, cut in halves
- 1 garlic clove
- 20 g fresh ginger, peeled, thinly sliced (2 mm)
-
60
g Seville orange marmalade
of 60 g orange marmalade plus 1 tbsp lemon juice - 1 pinch fresh thyme leaves
- 20 g olive oil
-
20
g balsamic vinegar
of 20 g sherry vinegar - 50 g port wine
- 550 g water
- 1 tsp salt
- ½ tsp freshly ground black pepper, adjust to taste
- 2 duck breasts, skinless, boneless (approx. 150-200 g each) (see tip)
- 350 g floury potatoes, peeled, cut in small pieces (1 cm)
- ½ tsp ground sweet paprika
- 30 g butter
- 120 g milk
- 120 - 150 g fresh green beans, cut in pieces (2 cm) if necessary
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3136 kJ / 750 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 4.4 g
Alternatieve recepten
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10min
Hokkaido Scallop Sashimi with Avocado and Lime
35min
Potato and pork rib stew (patatas guisadas con costillas adobadas)
1h
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
3h 40min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
45 Min
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Trout with hollandaise sauce
50min
Meatloaf
1h 20min
Mantou Buns with Butternut Squash Soup (TM6 Metric)
55min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50min
Apple cake
1h
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10min