Compatibele versies
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Velouté, chicken and steamed vegetables
- 80 - 100 g onions, cut in halves
- 1 garlic clove (optioneel)
- 20 g olive oil
- 700 g mixed vegetables (e.g. courgettes, carrots, asparagus, peppers, broccoli), cut in slices (0.5 cm)
- 600 g water
- 2 ½ tsp salt
- 400 g potatoes, cut in slices (0.5 cm)
-
500
g chicken breast fillets, skinless, cut in strips (5 cm x 2 cm)
of 500 g turkey breast fillets, skinless, cut in strips (5 cm x 2 cm) - 2 tbsp soy sauce
- ½ tsp ground pepper
- ½ tsp sweet paprika (optioneel)
-
20
g butter (optioneel)
of 1 tbsp cream (optioneel)
Mustard sauce
-
50
g cream cheese
of 50 g cream, min. 30% fat - 1 tbsp mustard
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 3 - 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 1 egg yolk (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1745 kJ / 417 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 6.2 g
Alternatieve recepten
Versatile smooth soup
45 Min
Frozen fruit sorbet
5min
Ratatouille
40min
Fruit ice cream
5min
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1 Std.
Three-course meal for two: Vegetable soup, Chicken casserole with rice, Steamed apple
1 godz. 20 min
Potato cakes
45 Min
Risotto with Parmesan cheese
30 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Asian-style rice with eggs and vegetables
35 Min
Vanilla sugar
72h
Tomato rice
30 Min