Compatibele versies
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Velouté, chicken and steamed vegetables
- 80 - 100 g onions, cut in halves
- 1 garlic clove (optioneel)
- 20 g olive oil
- 700 g mixed vegetables (e.g. courgettes, carrots, asparagus, peppers, broccoli), cut in slices (0.5 cm)
- 600 g water
- 2 ½ tsp salt
- 400 g potatoes, cut in slices (0.5 cm)
-
500
g chicken breast fillets, skinless, cut in strips (5 cm x 2 cm)
of 500 g turkey breast fillets, skinless, cut in strips (5 cm x 2 cm) - 2 tbsp soy sauce
- ½ tsp ground pepper
- ½ tsp sweet paprika (optioneel)
-
20
g butter (optioneel)
of 1 tbsp cream (optioneel)
Mustard sauce
-
50
g cream cheese
of 50 g cream, min. 30% fat - 1 tbsp mustard
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 3 - 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 1 egg yolk (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1745 kJ / 417 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 6.2 g
Alternatieve recepten
Steamed rice
25min
Ratatouille
40 min
Apple cake
1h
Beef Stroganoff
1h
Chilli con carne
40 min
Chopped vegetable salad
10min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Creamy courgette soup
25min
Menu with Vegetable Soup, Chicken with Mustard Sauce and Steamed Vegetables
45 min
Fruit ice cream
5min
Berry foam
10min