Apparaten en accessoires
Steamed aubergine and ricotta lasagne
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 25min
3 portions
Ingrediënten
-
Parmesan cheese cut in pieces50 g
-
fresh parsley leaves only5 - 10 g
-
freshly ground pepper1 - 2 pinches
-
water1100 g
-
salt2 tsp
-
dried lasagne pasta sheets160 g
-
aubergines cut in small cubes (approx. 1 cm)300 g
-
garlic clove1
-
onions cut in pieces50 g
-
carrots cut in pieces50 g
-
celery stalk cut in pieces30 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
canned crushed tomatoes500 g
-
ricotta cheese drained250 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Eiwitten
24 g
Calorieën
2352 kJ /
561 kcal
Vetten
29 g
Vezels
7 g
Koolhydraten
48 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fabulous Flavour on Every Level
72 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Curried lentils and steamed pumpkin
1 godz. 15 min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5 godz. 40 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Stuffed vegetables
1 godz. 20 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1 godz. 10 min
Provençal tart
1 godz. 15 min
Crab briks
35 min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 min
Mediterranean pearl barley risotto
1 godz.
Spinach and tomato quiche
1 godz. 45 min
Ratatouille
40 min