Spinach and tomato quiche

Spinach and tomato quiche

4.4 5 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 45min
8 pieces

Ingrediënten

Pastry
  • vegan margarine cold, cut into pieces, plus extra for greasing
    120 g
  • wheat flour
    250 g
  • vegan margarine cold, cut into pieces
    120 g
  • water cold
    60 g
  • fine salt
    ½ tsp
Topping and preparation
  • garlic cloves
    1 - 2
  • soy flour full fat, as egg replacement
    30 g
  • water
    60 g
  • silken tofu drained
    400 g
  • olive oil
    30 g
  • nutritional yeast
    2 tbsp
  • starch
    1 tbsp
  • fine salt
    1 tsp
  • freshly ground black pepper
    ¼ tsp
  • ground nutmeg
    ¼ tsp
  • spinach leaves, frozen defrosted, well drained, roughly chopped (see tip)
    200 g
  • breadcrumbs vegan
    2 tbsp
  • cherry tomatoes cut in half
    150 g
  • flaked almonds
    30 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 piece

Eiwitten 11 g
Calorieën 1480 kJ / 353 kcal
Vetten 21 g
Vezels 3.8 g
Koolhydraten 29 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...