Apparaten en accessoires
Vegan bean burger
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
4 pieces
Ingrediënten
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
garlic cloves2
-
onions cut into halves120 g
-
oat flakes50 g
-
canned kidney beans drained (weight after draining)265 g
-
½ - 1 tsp red chilli saucesambal oelek½ - 1 tsp
-
mustard2 tsp
-
fine salt½ tsp
-
freshly ground black pepper¼ tsp
-
oil for frying
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
9 g
Calorieën
755 kJ /
180 kcal
Vetten
5 g
Vezels
8.1 g
Koolhydraten
20 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Burger time
10 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Lupini cheese
3u. 20min
Vegan Caesar dressing
5min
Paella with kidney beans
55min
Seitan Chilli
25min
Carrot and Peanut Bake
55min
Chilli con tempeh
20min
Vegan Parmesan
15min
Eggplant with burghul
55min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2u. 15min
Reuben's Stew
5min
Black Bean Dip
5min
Cauliflower buffalo bites
35min