Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g onions, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 350 g water
- 1 sachet saffron powder
- 1 pinch fine salt, plus extra to taste
- 1 pinch freshly ground black pepper, plus extra to taste
- 350 g tomatoes, seeded and diced
- 80 g carrots, diced
-
100
g fresh green peas
of 100 g frozen green peas, defrosted - 120 g fresh green beans, cut into pieces
- 75 g courgettes, diced
- 75 g yellow courgettes, diced
- 1 tsp herbes de Provence, dried
- 200 g long-grain rice
- 100 g canned kidney beans, rinsed under cold water
- ½ lemon, juice only
-
60
g Kalamata olives, pitted
of 60 g black olives, pitted - 60 g olives, pitted, provençale style
- 1 tbsp fresh parsley leaves, finely chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1649 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Mushroom quinotto
30 Min
Tofu stew
30 Min
Quinoa salad with crunchy vegetables
30 Min
Crispy Aubergine on Creamy Kohlrabi
1 Std.
Stuffed vegetables
1 Std. 20 Min
Mushroom-filled Buns
1 Std. 20 Min
Jackfruit and mayo sandwich filling
5min
Chickpea Gratin
1 Std.
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1 Std. 20 Min
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30 Min
Tofu scramble
25 Min