Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g onions, cut into quarters
- 50 g carrots, peeled and cut into slices (0.5 cm)
- 50 g celery leaves, washed and dried
- 250 g dried lentils
- 1 dried bay leaf
- 1 tbsp vegetable stock paste, homemade
- 1000 g water
- 50 g olive oil
- 200 g fresh spinach leaves, washed and dried
- 160 g rice (cooking time 16 minutes)
- ½ tsp salt (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1887 kJ / 451 kcal
- Eiwitten
- 18.8 g
- Koolhydraten
- 67.3 g
- Vetten
- 13.7 g
- Vezels
- 10.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil and Pancetta Stew
1h
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30min
Sweet Potato and Courgette Soup
25min
Lentils with Rice- Fakes Moutzentra
45min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Chickpea soup with spinach
40 Min
Greek Lentils and Rice
40 Min
Minestrone
45min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35 Min
Red Lentil Soup
40 Min
Creamy carrot and lentil soup
35 Min