Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
TM6 TM5

Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins

4.6 (5 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1 russet potato (approx. 340 g)
  • 340 g broccoli stems
  • 30 g extra virgin olive oil, divided
  • 1 tsp salt, plus extra to season, to taste
  • ¼ tsp black pepper, ground, plus extra to season, to taste
  • 30 g Parmesan cheese
  • 115 g onion, in pieces
  • 60 g celery, in pieces
  • 60 g carrot, in pieces
  • 1 garlic clove
  • 795 g onion skin broth, homemade (see Tip)
    of 795 g vegetable broth (see Tip)
  • 115 g crème fraîche
  • 2 green onion, thinly sliced

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1305 kJ / 312 kcal
Eiwitten
8 g
Koolhydraten
29 g
Vetten
20 g
Verzadigd vet
9 g
Vezels
2 g
Natrium
1237 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten