Apparaten en accessoires
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 portions
Ingrediënten
-
russet potato (approx. 340 g)1
-
broccoli stems340 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
salt to taste
-
black pepper, ground to taste
-
Parmesan cheese30 g
-
onion in pieces115 g
-
celery in pieces60 g
-
carrot in pieces60 g
-
garlic clove1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
795 g vegetable broth, (see Tip)onion skin broth, homemade (see Tip)795 g
-
ground black pepper to season, to taste
-
crème fraîche115 g
-
green onion thinly sliced2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1237 mg
Eiwitten
8 g
Calorieën
1305 kJ /
312 kcal
Vetten
20 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
9 g
Koolhydraten
29 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Lemonade
5 Min
Baked Salmon with Spiralized Zucchinis
30 Min
Grilled Pork Skewers with Turmeric
Keine Bewertungen
Lemon Garlic White Rice
35 Min
Lemon Peel Pound Cake
1 Std. 50 Min
Grated Potato Pancakes (TM6)
35 Min
Chilli Lime Steamed Corn
25 Min
Hummus
10 Min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 Std. 10 Min
Vegan Creamy Tomato Soup
30 Min