Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 russet potato (approx. 340 g)
- 340 g broccoli stems
- 30 g extra virgin olive oil, divided
- 1 tsp salt, plus extra to season, to taste
- ¼ tsp black pepper, ground, plus extra to season, to taste
- 30 g Parmesan cheese
- 115 g onion, in pieces
- 60 g celery, in pieces
- 60 g carrot, in pieces
- 1 garlic clove
-
795
g onion skin broth, homemade (see Tip)
of 795 g vegetable broth (see Tip) - 115 g crème fraîche
- 2 green onion, thinly sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1305 kJ / 312 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1237 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli Salad
5min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Chocolate Nice Cream
Geen beoordelingen
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40 min
Turmeric Basmati Rice with Currants
35min
Potato Pancakes
45 min
Menu with Pea Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potato
45 min
Menu with ginger-pea soup, lemon salmon, broccoli and potatoes
45 min
Creamy carrot and lentil soup
35min
Oriental beef stew with pearl couscous
40 min
Sunflower Butter
25min
Golden Lassi Smoothie (Matthew Kenney) Metric
10min