Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 russet potato (approx. 340 g)
- 340 g broccoli stems
- 30 g extra virgin olive oil, divided
- 1 tsp salt, plus extra to season, to taste
- ¼ tsp black pepper, ground, plus extra to season, to taste
- 30 g Parmesan cheese
- 115 g onion, in pieces
- 60 g celery, in pieces
- 60 g carrot, in pieces
- 1 garlic clove
-
795
g onion skin broth, homemade (see Tip)
of 795 g vegetable broth (see Tip) - 115 g crème fraîche
- 2 green onion, thinly sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1305 kJ / 312 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1237 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Versatile smooth soup
45 Min
Chicken corn chowder, Broccoli terrines
1 godz. 25 min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2 Std.
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10 min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 Std.
Cauliflower Tabbouleh
10 min
Split Pea Soup
2 godz. 10 min
Menu with ginger-pea soup, lemon salmon, broccoli and potatoes
45 Min
Chocolate Raspberry Dream
10 min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 Min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 Std.
Pâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)
1 Std. 30 Min