Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g onion, cut into halves
- 20 g butter, unsalted
-
1000
g green peas, fresh, divided
of 1000 g green peas, frozen, divided - 600 g water
-
1
tbsp chicken stock paste
of 1 chicken stock cube (for 0.5 l) -
200
g crème fraîche, min 30% fat
of 200 g sour cream - 2 pinches freshly ground black pepper, to taste
- ½ tsp fine sea salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 732.9 kJ / 175.2 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 20.6 g
- Vetten
- 7.5 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 177.2 mg
Alternatieve recepten
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1h 10min
Banana Ice Cream (Nice Cream)
5 min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Carrot Top Pesto
5 min
Creamy Pea Soup
40min
Menu with Pea Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potato
45 min
Split Pea Soup
2 Std. 10 Min
Menu with Ginger-Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
45 min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4 Std. 20 Min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min